uz nevladzem

Príspevok v téme: uz nevladzem
znicena

Prosim Vas o radu naozaj neviem co mam robit.Mam o 21 rokov starsieho priatela ja mam 43.Po dvoch rokoch nasho navstevovania(byvali sme asi 250 km odseba)som mu navrhla ze by sa mohol ku mne nastahovat lebo navstevovali sme sa asi kazdy druhy tyzden najviac som cestovala ja za nim vlakom.Bola som stale sama aj ked som ho mala.Mozno miektory z Vas si mozu pomysliet ze mladsia starsi ze urcite kvoli peniazom nieje to prava.Ja som bola sama 8 rokov odkedy mi manzel zomrel a po 8-smich rokoch som si nasla jeho.Dava mi 65 eur na domacnost ale vsetky naklady hradim ja aj teraz mi prisiel nedoplatok za elektriku 100 eur a za byt 150 eur.Ja som mu vravela a on sa hned vyhovori ze s mojou dcerou miname lebo sa kupeme a elektriku tak isto.A pritom on cele dni je doma kupil si velky lcd televizor drahy mobil nootbook a nemusim hovorit ze kolkokrat som zbadala ze rano ked idem o 5-tej do prace on sa uz pripaja cez mobil na internet a na pc tiez same hole baby.On mi povedal ze som staro modne a nechcem sa chvalit ale naozaj dobre vyzeram kazdy sa mi cuduje ze taka pekna zena ako moze s takymto chlapom byt ale lubim ho.Ja som si zobrala pozicku od nebankovky aby som mohla vyplatit nedoplatky on nevie ani ho nezaujima ci bude vyplatene hlavne ze zaplatim internet 20 eur aby mohol cely den surfovat atd.Ale uz nevladzem.Pridem z prace unavena ako kon 10 hodin som na nohach a on hned zacne na moju dceru pred nou nie ze toto a hento a dcera sa mi tiez priznala ze nema naladu byt ani doma citi sa obmedzovana a ja tak isto.Kazdy vravi ze som sa velmi zmenila predtym som bola usmievava vesela a teraz citim ze psychicky aj fyzicky pri nom starnem neviem 3 roky co je to ist s kamaratkou na kavu nic pocuvat hudbu pocuvam to co on pozeram to co on v televizore spravy a tak.A on ked som v praci robi si co chce hudba mu hra na plne pecky chodi po meste a cumi po mladych babach sranduje s nimi ja uz nevladzem.Dva krat odisiel kvoli internetu sme sa pohadali ale citim ze uz som v koncoch.Somre na mna pouca ako keby som bola mala a pritom som sama vychovala dve krasne slusne deti peciem staram sa o domacnost chodim do prace...su naozaj aj taketo zeny zaujimave lebo uz neverim ze ano ako keby chlapi chceli len bezstraostne zeny.Dakujem za radi som velmi bezradna.

rony26

si s nim, lebo mas strach zo samoty, asi tak mi to vychadza podla toho co pises...a kedze neveris, zeby si mohla najst alebo stretnut niekoho lepsieho tak si sa uspokojila s nim podla prislovia lepsi vrabec v hrsti ako holub na streche...nuz tak sama si sa rozhodla a ty musis vediet ci to ma viac pozitiv ako negativ, ci ti vikendove prechadzky dokazu vynahradit trapenie o ktorom pises...pozri, ja som tiez sam, tiez mi uz ta samota lezie na mozog, ale zvolil som si inu cestu a radsej pockam ako by som sa mal vrhnut na prvu co pojde okolo len preto aby nejaka bola...ale je medzi nami znacny vekovy rozdiel, tak ked trochu vyrastiem :) mozno budem rozmyslat inak...no ty naozaj pouvazuj ci ti to stoji zato, lebo laska a stastie vyzeraju trochu inak

znicena

Dakujem vsetkym za odpovede.Asi mate pravdu.Rony Ty si mi pisal nech napisem aj to preco som s nim.Po rokoch samoty si najdes niekoho v kom veris ze budes jedina zena ktora ho bude zaujimat ktory tiez vie co je to stratit partnera.On v inzerate odtajil 11 rokov a ked sme si zacali pisat pre mna po 8-mich rokoch to bol prvy muz s ktorym som vobec nadviazala nejaky kontakt myslela som ze ked je aj on vdovec bude vediet co to je tak ako ja.Pocas dopisovania sme sa velmi zblizili neviem povedat ci som sa zalubila asi ano aj ked mam 43.Potom som zbadala ze si pise aj s druhymi zenami na zoznamke nasla som mu viac zoznamiek a cetov na internete a uz aj pocas toho ked sme sa navstevovali.Bolelo ma to ale on stale tvrdil ze to nieje on ale ja som mu na PC videla tiez same hole baby suseda aj kamarati mu posielali hole baby fotky a to doteraz vzdy som plakala trapila.Cestovala som za nim 3 hodiny a s placom domov vo vlaku.A klamal mi neustale a zvalil na 30 rocneho syna ze on sa zaregistroval pod jeho nick a tak bolo toho vela aj je.A vies Rony inac kazdy vikend chodime do prirody a tak mame vela spolocnych zaujmov nenudime sa nechcem byt uz sama bez neho lebo inak nieje zly sama ti neviem ten dovod vysvetlit ja by som si uz nevedela najst znamost nie som ten tip viem to tak radsej vsetko pretrpim a trapim.Ale tiez niekedy si poviem ze este raz mu nieco zistim tak uz navzdy sa rozideme lebo vie co ma u neho trapi a nada pozor.Ale kazdy mi vravi ze od kedy som s nim som utrapena a znicena aj ja to citim.Prestali ma bavit tie veci ako predtym.Len myslim na to kym som v praci 9 hodin ze co robi na intrnete uz mu neverim neverim ze sa zrazu da zmenit od kedy som po troch rokoch nasho vztahu sa s nim pohadala a vyhnala.

ivana45

Zobud sa a pozri sa realne na svoju situaciu. Vztah, ktory ta neposilnuje (ale naopak vysiluje) je zly. Zly vztah treba cim skor ukoncit.
Dokedy chces cakat ? Kym sa ti odcudzi dcera ? Pre muza, ktory ta zneuziva ?
Pocitaj aj s bolestou z prerusenia navyku, to proste preboli. Doveruj si. Povedie ta ten isty rozum a zivit ta budu tie iste ruky, co doteraz.
Drz sa.

Anita11

Som od teba o 3 roky staršia, tak ti napíšem pohľad z mojej strany. Vekový rozdiel je tam skor ako medzi dcérou a otcom, a podľa toho sú aj tie problémy. Tvoj "partner" je o jednu generáciu od teba starší, a tak sa k tebe aj správa. Myslím, že to bude aj naďalej ešte horšie, keď ty ostarneš o 1 rok, on o dva - /obrazne/. Podľa toho čo popisuješ, on je rád, že sa má o neho kto na staré kolená postarať. Tiež by ma zaujímalo, čím ti to on vynahrádza????
Keby ste boli spolu od mladosti, bolo by to iné, mali by ste spolu aj mladú minulosť.
Je mi ľúto, že ti nebolo dopriané, aby si starla pri svojom manželovi, je to potom iné, keď starnú spolu, ale mať v tvojom veku pri sebe už starca, ktorý ti može byť "otcom" a pritom sa obzerá po "vnučkách", to neveští nič dobré do ďalších rokov.
Smerujeme k veku, keď bezhlavá zaľúbenosť u nás nie je na mieste, skor túžime po úcte, porozumení a opore. Tiež si nemyslím, že je správne, aby si sa ty pýtala, či nie si preňho dosť atraktívna. Tú otazku by si mal položiť on. Ak ho bavia nahotiny na internete a dievčatá na ulici v jeho pokročilom veku, myslím, že to nie je tým, že je mladý duchom, ale skor, že mu chýba pravá úcta k žene. Tak nízko sa nespráva ani moj manžel, hoci je o 15 rokov od neho mladší.
Daj si ruku na srdce, skús si odpovedať na otázku, či si vieš s ním predstaviť život o 5 rokov?????? Nie je byť potom lepšie sólo???????????
Prajem ti, aby si sa rozhodla najlepšie ako vieš.

rony26

a ja som si myslel, ze starsi ludia maju rozum a nie,v podstate mi to pripomina prispevky nast-rocnych typu "priatel sa mi nevenuje a je stale na tom hlupom pokeci"...ale to len tak na uvod...podla toho co pises ti tu kazdy da podobnu radu...a ak je to skutocne tak, ak nejde o tendencne ociernovanie, tak sa k tomu pripajam...no ale predsa by si s nim nebola keby toto bol cely pribeh...takze povedala si A a teraz nam povedz aj to B, ze co su jeho plusy a kvoli comu si vlastne s nim...len uz nepis, ze preto,ze ho lubis, lebo to nie je odpoved na moju otazku

B.

64-ročný? To hovorí za všetko. Treba sa na to pozrieť aj takto. Inak isto pomôže, keď na neho pritlačíte:D Skúste, uvidíte aký bude na vetvy.

liana01

bezradna? myslim ze sama dobre vies co by bolo pre teba najlepsie urobit a podla mna ti to tu kazdy povie...sama vidis ako sa chova, ako ta vyciciava a ty to nechas len tak? co najdalej od neho...

mate59

A ty si padnutá na hlavu?Veď to je hajzel najhrubšieho zrna, hreješ si hada na prsiach,je to vypočítavý lakomec na ktorého nemám mena.Ako môžeš mať rada takého človeka?
vyraz ho z domu ešte dnes, nech ide skadiaľ prišiel.Čím skôr,tým lepšie, bez milosti.Ťa pripraví o nervy a dcéru takisto.Preboha otvor oči, veď nie si mladá a neskúsená.

angelika1563

Su zaujímavé aj zeny po starsom veku ja som videla krásnu asi 44 tnicku zenu na pokeci je prítazlivá pre muzov urcite. Zena ked sa upraví moze byt krásna a prítazlivá a prave cím je starsia vekom aj opeknieva. Myslím ze ten muz si Vás nezaslúzi.