problem s očami

Príspevok v téme: problem s očami
dfhzzrtr

rano som vstal . nejak mam bolesti hlavy. a neviem z pravym okom poriadne zaostriť. čim to môže byť. den predtym som si chcel dať očistu v podobe jedenia len ovs. vločiek.... hadam to tym nieje....som to viackrat praktizoval.... proste necitim sa vo svojej koži a neviem sa poriadne podívať do dialky. .. môže to byť zmenou počasia? či ?

ajslkôfasôdf

no mam 22 rokov. a mal som stym problemy aj v minulosti. ale to bolo skôr v tom čase ked som športoval...potom som prestal a j tieto problemy stym. .. išlo skôr o to akoby na pravom oku som mal aspon tak 3 hodinky ked mi to začalo takyy blesk a nevedel som cez neho dívať. ako nejaka pavučina. a rozbolela ma strašne hlava. potom to pominulo a za 3 roky mi to možno raz dvakrat sa objavilo.... v minulosti aj raz za dva mesiace....... a teraz rano toto. neviem čim to je.... ale

siamej

podla mna ak to mas len na jednom oku tak to moze byt hocico, aj podla veku. radsej si chod dat pozriet hlavu, zacni u ocneho- inak sa ani neda, neposlu ta rovno na neurol., a oni ti poradia. pre istotu. nemyslim ze to bude pocasim.