Otazka ohladom dotykoveho displeya

alusinka

mne sa vzdy podarilo na priatelom telefone, ked som chcela niekam volat, alebo robit nieco ine, spustit internet... Neviem akym sposobom, asi mam smatlave prsty :D Ked som mu takto nechtiac minula vacsinu jeho kreditu, tak mi ho uz nikdy nedal do ruky :))) hold... asi nemam na taketo novodobe masinky cit :)

zuzic_

ja nenavidim na dotykovom pozerat obrazky. chcem pretocit o jeden pretoci mi o tri potom mam nervy pretocim naspat a da mi to na zaciatok albumu tak sa nastvem a kaslem na obrazky:D nikdy by som taky mobil nechcela, brat ma dotykovy a uz po mesiaci tiez zacina lutovat:) sak som mu hovorila:P

alusinka

jancecka

Podobne to dopadlo u nas. Priatel si kupil drahy dotykovy mobil od samsungu, a uz skoro tri mesiace lezi vypnuty na stole :) nakoniec namiesto neho pouziva asi 5 rokov stary nemoderny siemens :)))
To, ze je nieco super moderne, nemusi znamenat, ze je to kvalitne :))

jancecka

manžel sa dal nahovoriť na dotykový mobil, LG, a teraz nevie kam by ho od jedu šmaril :D asi po pol roku má od pera doškriabaný displej, palec má príliš hrubý, prestal fungovať, treba riadne búšiť, aj tak si otvorí iné okno ako chcete, prosto na jedy :D ale to tak je, keď nepočúva rady svojej manželky :D

durko

Jejko dievcata, aka nahodicka. Tiez som kupil dotykovy mobil, tiez na www.supermobily.sk ale nie prave spominany model. Tieto dotykove telefony sa v pohode daju ovladat aj prstom, mne by sa veruze nechcelo stale pero vytahovat. Sice je to made in china ale mam ho uz 4 mesiace a zatial nesklamal, slape ako hodinky (klop klop na drevo). Samozrejme to nie je kvalita iPhone, ale sak za tie prachy, mobil na dve simky, uplna pohoda. Inak oni maju dobry servis, kamosovi sa cosi na mobile potentovalo a za par dni ho mal opraveny. Takze ja ODPORUCAM!!!

alusinka

Da sa aj prstom, ale je to trosku tazsie :) A to pero na pisanie sa da kupit, a nieje to ani moc drahe...

Ja osobne tieto telefony nepreferujem, ale tak, je to inn :) a cerstva 18tka sa urcite potesi takemuto darceku :)