newiem si zvyknut.....

ivana45

No tak, babe, co vlastne riesis ?
Nechaj plynut... Ked zistis, ze sa na vase stretnutia netesis alebo sa pristihnes, ako sa rozne vyhovaras, bude to jasne, rozides sa. Teraz si vychutnavaj stav, ktory je. Mozno ho zacnes lubit, mozno nie. Uteka ti nieco?

jajka001_

no vies co mala by si sa s nim rozist, a najst si zas nejakeho zleho, nech si vo svojej kozi. niektore baby su proste masochistky :)

babe_girl

mam 21 ale tolko som mala zlych chalanov v poslednej dobe že je mi to take divne ale je strasne zlatucky a dobry na mna je mi s nim fajn len newim si važne zvyknut

ivana45

babe,
ty sama si poloz otazku, ci je problem v tom, ze ti tvoj chlapec neimponuje alebo ci je otravny.
Otravneho skonci rychlo. To nevydrzis.
To druhe si nechaj prejst hlavou. Vela zalezi od toho, kolko mas rokov a ci si dost zrela, aby si ocenila slusneho ale neimponujuceho chalana a potom sa drzala na uzde, aby si sa spravala k nemu ferovo. Niektori takito chalani si koleduju o to, aby sa s nimi zametalo. Nesmies to robit, radsej ho vrat do obehu. Ona sa ho nejaka rozumnejsia nez ty ujme.

slobodnaa

To je iba o zvyku, tiež som bola podobný prípad a myslela si, že s dobrým chlapom sa unudím na smrť. Keď si zažila iba jednu stranu mince, chvíľu trvá kým sa preorientuješ, hlavne si treba uvedomiť čo naozaj chceš a vážiť si konečne tú zmenu. Lebo vždy chceme to čo nemáme :-)

hellla

tiez mam podobny "problem". a ja ze to iba ja som taka nenormalna ze toto riesim. neviem...je to nezvyk, mat pri sebe "normalneho" cloveka po tolkych psychopripadoch :)
niekedy sa pristihnem pritom, ze akoby "provokujem" aby nastal nejaky stav, ktory treba riesit...je to chore....:(