necking

siamej

no dobre, vsak ked musis tak musis. tvoju ucitelku by som celkom rada konfrontovala. zavadza myslenie studentov v rozpore s logikou.

Student xy

No mozno s avam zda ze je to neeticke ale jedna sa o predmet sexualna etika a ta tema s tym suvisi tak ja snad na nieoc pridem a najdme tam nieoc neeticke

siamej

mozno by sa trosku nasilne, ked uz to musi byt, dalo pytat, ci je necking "moralny", ale aj to iba v takom pripade, ak ti, co to robia, vyznavaju iste konkretne moralne normy (trebars krestanske), s ktorymi je necking v rozpore. inak pytat sa vseobecne ci je to moralne tiez nema vyznam, lebo je to skratka nezmysel. filozofovat do vetra bez urcenych vychodiskovych bodov nevedie nikam. to co mas za predmet ak mozem vediet?

siamej

aj podla mna je tato otazka nezmyselna. v etike ide vztahy resp. konanie vo vztahu k druhym ludom, alebo spolocnosti ako takej. vec ako necking s tym nema nic spolocne, je to vec konkretnych dvoch ludi, nijako tym neskodia spolocnosti ani neporusuju ziadne moralne zasady tym ze to praktizuju.
o tejto otazke sa rozpisovat neda lebo je nespravna, podla mna to kludne povedz ucitelovi ci komu....ja by som to tak riesila.

Student xy

ja viem, ze sa velmi neda hovorit ale mam to rozpisat v praci a neviem si rady, keby aspon na nete bolo toho viacej

Student xy

ja viem, ze sa velmi neda hovorit ale mam to rozpisat v praci a neviem si rady, keby aspon na nete bolo toho viacej

mate59

Necking je mazlenie a erotické dotyky od pásu smerom hore, čo bola kedysi povolená zóna hlavne u dievčat z dobrých rodín,
takže o neetickosti sa nedá hovoriť.