Velmi chcem byť herečka ale....

Príspevok v téme: Velmi chcem byť herečka ale....
malalarva

....proste neviem ako začať. Bývam v zapadakove pri Michalovciach a idem na strednu buduci rok na gympl... Mojím snom je už od malicka stat sa hereckou ...myslím že aj mám na to ale neviem ako začať ... Chcela by som isť na VSMU ale neviem ako to tam chodí a či prímaju aj ludí z Gympla ci proste neberu odlad na to z akej skoly som.. nema tu niekto s VSMU skusenosti ? Dakujem ..alebo poradte mi ako mám začať a ked aj vy mate taky problem rada pokecam staci poziadat o e-mail :)

cestazaherectvom

Ak hľadáš základné informácie ako začať s herectvom, nájdeš ich na youtube kanály cestazaherectvom TU: www.youtube.com

Ak ťa herectvo zaujíma a chceš si vyskúšať, čo musí herec zvládnuť skôr ako sa postaví na javisko, prihlás sa do minikurzu zadarmo TU:
cestazaherectvom.sk

A ak to myslíš naozaj vážne a chceš sa pripraviť na talentovky alebo konkurz, tak odporúčam kurz medium TU: cestazaherectvom.sk

Nela12

Pozrite to ze ci na to mate a ci vas to skutocne bude bavit zistite len vtedy ak sa na nejaky ten dramaticky kruzok/ kasting (existuju kastingove spoločnosti) prihlásite. Ja chodim na dramaticky od mojich 12.rokov a vôbec to nie je neskoro! Nikdy nie je neskoro. Neskoro je len vtedy ak sa o to nikdy nepokusite. Naozaj by som, aspon ja, neodporúčala ist na VSMU bez toho aby ste niekedy vystupovali na javisku. Ja som si myslela ze je to omnoho jednoduchšie ale ked som prisla na dramaticky tak som zistila že vôbec nie. Je za tym drina ale je to krásne ?.

Arietes

Elizabethh.
Aj ja už od mala dlho túžim stať sa buď herečkou alebo niekým slávnym. Len sa bojím, že na to proste nemám. Ak chceš napíš mi na ten mail a môžme sa porozprávať o tom viac. Som tiež z Košíc. :)

Elizabethh

Ahojte, chcem sa stať herečkou bud divadelných predstavení alebo aj vystupovať v televízii. To je moj sen od detstva ale neviem tiez ako sa stat hereckou, ak mozem napisat tak vela ludi by ma dalo do komédii a ano viem ze rozosmiať ludi ale viem byt aj vážna :D. Prosim vas ak by bol niekto z Kosic alebo dalej a ma ten isty sen a potreboval by pomoc a nakopnúť tiez ako ja tak by mi pomohol napisat mozno by sme to dokázali spolu

saska12

Ahojte bola by som rada keby ste mi pomohli.
Už strašne dlho chcem byť herečkou ale keď som si všimla tak niektorý herci začínali už keď mali okolo 7 rokov aj menej.
Ja mám 12 a bojím sa že keď sa prihlásim do dajakého divadla a z divadla na konkurz do filmu tak ma nezoberú len kvôli tomu že už som veľká 12 ročná.
Možno by ma zobrali ale aj sa bojím.
Ani neviem na akú školu strednú mám ísť rozmýšľala som že by som išla na konzervatórium do BB ale neviem či to je stredná škola. Lebo niektorý vravia že konzervatórium je stredná škola a niektorý že je to vysoká škola.
Proste sa bojím že ma nezoberú ale mňa herectvo baví tým pádom by to bolo pre mňa sklamanie pretože herectvo je môj život.
Ak by ste mi vedeli poradiť tak napíšte. AHOJ

LLLLBBBzajmkc

Caute, Veľmi by som si priala stať sa hereckou no nikdy som nič neskúšali hrať pred ľudmi alebo s ľudmi nechodila som na divadelný krúžok a dosť veľkým problémom je aj t že vôbec neviem spievať čo je pri divadelných hrách dosť dôležité..... som aj dosť hanblivá aaa bojím sa že by som nevedela zo seba dostať to čo by sa očakávalo .... ak máte niekto nejaké skúsenosti, typy, internetovú stránku proste niečo podľa čoho by som zistila či mam na to stať sa hereckou a či vôbec ma zmysel dúfať tak mi prosiiiim napíšte buď sem alebo na mail.
Ďakujem moc

BBBBLaura15ZAJC

Ahojte
Ja by som sa tiez chcela stat hereckou ale nechodim ani som nikdy nechodila na ziadny divadelny kruzok. Mozno by som aj chodila ale som dost hambliva cize neviem ci by som vedela zahrat nieco tak presvedcivo ako by to malo vizerat. Je to taky moj sen hrozne by ma bavilo byt hereckou len neviem ako sa mam naucit hrat nejake role alebo pouzivat spravne vyrazy tvare. Tak ak mate nejake typy ako si to precvicit doma alebo nejaku stranku tak mi napiste prosim. Diki

viksuraa

Ahoje ... Volám sa Viktoria mojim snom je byť herečkou viem zahrať od malička som sa zaujimala o herectvo a spevačkou byť .. ale spevačkou už nechcem .. a.. je mi 13 nejde mi až tak dobre to učenie ale ak by som odteraz zabrala... dala by som to? ako sa mam stať herečkou?