samoopalovacie kremy

siisa 25

ahoj miska 565,asi Ta nepotesim,ale to nie je moc dobre samoopalovacie mlieko,ja som s nim nebola vobec spokojna,no ale zasa ty mozes,ved kazdy sme iny,ja pouzivam nivea sun touch to sa mi zda byt trochu lepsie

rew

miska565> ako uz bolo napisane, samoopalovaky nemaju UV faktor, takze ta opali. Aj ked by som neriskovala natriet sa samoopalovacim kremom (resp natriet sa hocicim inym ako opalovacim mliekom ) a ist hned na slnko, ale to asi nie je tvoj pripad. Pokial viem, flaky sa pri tychto mliekach zvyknu robit na miestach s hrubsou pokozkou, aspon ja som mala len tento problem, ine flaky sa nekonali.. uz vobec nie po jednom pouziti. A keby aj.. ta samoopalovacia latka sposobi zhnednutie len hornej vrstvicky pokozky, (zatial co uv ziarenie vplyva na spodnejsie vrstvy) takze to pojde rychlo dole.

miska565

nie ,flaky este nemam,len sa velmi bojim ze sa mi spravia.ked budem teraz na kupalskach,doopali ma este aj cez tento krem?.krasne vam dakujem :)

Well

Ešte kým použiješ samoopaľovací krém, je dobré urobiť si peeling! Vďaka tomu nebude pokožka vstrebávať na niektorých miestach viac krému a nevzniknú také škaredé fľaky. Peeling je dobré používať pravidelne, aby sa odstránili nečistoty na pokožke a odumreté čiastočky kože. Tvoja pokožka sa po ňom vždy krásne rozžiari a vyzerá omnoho zdravšie. Pozor, pred "samoopaľovaním" nikdy nepoužívaj peeling s vysokým obsahom oleja - ten bráni v správnej absorpcii samoopaľovacej emulzie.

2) Dosucha!

Dôležité je pred nanášaním krému pozorne vysušiť všetky kvapôčky vody na tele, ktoré tu zostali po sprchovaní. Aj vďaka nim by si mohla získať nepekné fľaky.

3) Pozor na lakte, kolená a členky

Pri nanášaní je lepšie začať s menším množstvom krému a postupne pridávať. Pozor na častú chybu - na miesta, ako sú lakte, kolená alebo členky je lepšie naniesť menej krému, pretože v týchto miestach je viac kože, a tak sa ľahko stane, že budú po stmavnutí krému tmavšie ako ostatné plochy tvojho tela! Pokiaľ tomu chceš zabrániť, môžeš na tieto miesta najskôr naniesť trochu telového mlieka a až potom samoopaľovací krém.

4) Ako dlho to trvá?

K sfarbeniu dôjde u väčšiny samoopaľovacích krémov približne po 4 - 5 hodinách, ale proces môže podľa typu pleti trvať až 24 hodín. Odtieň vydrží väčšinou 3 - 7 dní.

mellinda

Skvrny sa ti po nespravnej aplikacii objavia uz v ten den, po par hodinach, alebo aj kratsie po pouziti. Proste ked sa objavi ucinok kremu, objavia sa aj pripadne skvrny. Ale myslim si, ze tato Nivea je prilis slaba na to, aby si mala nejaky vyrazny ucinok. Ja som minuly rok pouzivala tiez Niveu, neviem, ci to bola konkretne tato, lebo som si vsimla Niveu v inom baleni, nez aku som mala ja a bola som spokojna. Natierala som si nou len nohy, lebo tie sa mi najtazsie opalovali. A okolie mi to chvalilo, pytali sa, kde som sa tak pekne opalila. :)A to, ci ho budes pouzivat, je na tebe. Ja som ho pouzivala mozno raz do tyzdna, kym sa mi neopalili nohy prirodzene na slniecku. Je to omnoho zdravsia alternativa nez solarko, tak preco nie. Akurat mi na vsetkych samoopalovakoch vadi ten neprijemny zapach tej samoopalovacej latky. Tento rok som to nepouzivala, bola som na jesen na dovolenke a opalenie ako take mi este ostalo, takze uplna bledula nastastie nie som. Z tvojho prispevku mi inak nebolo celkom jasne, ci sa ti teda urobili flaky alebo nie, alebo co ta vlastne zaujima.:) Tak to skus este upresnit.

SISAMEJ

vsetky kremy co ponukaju v drogoske su uplne rovnake, farebne nic moc, a vona ani nehovorim,,
ja odporucam Xen-tan, ale da sa len objednat z netu..

mellinda

Samoopalovacie mlieko sa postupne zmyva sprchovanim, takze sa nemusis obavat. Ak si ho rozotrela rovnomerne, nemali by byt ani flaky. Ak by sa ti predsa len urobili skvrny, je na to vraj dobra citronova stava. A so slnkom to nema nic, takze bez obav. Samoopalovaky nemaju ani UV faktor.