Stale červená tvár

Katulienka15

Ahojte, tak pred Vianocami som sa konečne dostala ku kožnej a naozaj mám rozaceu :-( Na začiatok mi predpísala antibiotiká, tie celkom dobre zabrali a po novom roku sa mám ukázať, ako vyzerám a potom budeme pokračovať nejakými mastičkami. Máte s tým niektorá skúsenosti? Lieči sa tu niekto na rozaceu? ak áno, aké mastičky na predpis vám zabrali? Vraj ich je viac, tak by som rada dostala nejaké odporúčania, ďakujem :-)

Katulienka15

bambulkaba vďaka za tip na webku cervenacervenej, podľa všetkého to u mňa naozaj bude rozacea, už hľadám nejakú kožnú lekárku v Bratislave, no zatiaľ mi nikto nikoho konkrétneho neporadil, nemáte tip? Nechcem svoju tvár zveriť hocikomu, vo všeobecnosti k lekárom nechodím moc rada, ale asi budem musieť... mám pocit, že som stále červenšie (aj keď možno si to len ja vsugeruvam), cez deň ma normálne štípu líca, už som si ich nevedomky začala aj škriabať a vyzerám strašne, cítim sa fakt mizerne. Poraďte mi please, ak vám niečo pomohlo alebo ak poznáte dobrého kožného, ďakujeeeem

bambulkaba

Ahojte aj ja mam problem s cervenanim tvaricky a hlavvne teraz ako sa ochladilo, Moja plet je sama o sebe citliva suchsia a teraz aj po novom podrazdena a cervenajuca sa, bezne pouzivam produkty ci uz pletove vody , kremiky specialne na citlivu plet Matis Paris ,Bioderma , Mixa , ale teraz mi uz nezaberaju vobec. Skusala som hladat na nete ci je to daka alergia alebo co to moze byt, do hladacika som zadala dve slovicka cervena tvar a vyhodilo mi stranku cervenacervenej.sk No ja to sice zatial nemam v takom stave a mozno to nemam ani spominanu rozaceu ale tak asi pojdem ku koznej doktorke ak by to mala byt predsa rozacea aby som to mozno zastavila v skorsiom stadiu . Inac sa stravujem myslim si zdravo tak potom fakt neviem :-( Dievcata mate od doktorky potvrdenu rozaceu da sa to vobec vyliecit ?? ci iba uz len tlmit prejav.?

zuzi74

Mam tiez zacervenane miesta na licach s rozsirenymi cievkami, akurat bez vyrazok. Ja pouzivam len prirodnu kozmetiku a davam si ju namiesavat, ale je podstatne drahsia ako avene ci bioderma. Skus sa este pozriet na kozmetiku Karla Hadka. Ma prirodnu kozmetiku cielene na kuperozu. Tiez velmi dobra a cenovo vyhodna kozmetika.

Katulienka15

skúšala som Biodermu aj Avene z lekárne na začervenanú a citlivú pokožku, ale nič, keďže mám tie červené miesta aj suchšie ako zbytok tváre, začínajú sa mi tam robiť také vriedky, vyzerá to hrozne... googlila som to a vyzerá to podľa všetkého na rozaceu, máte niekto skúsenosti s liečbou? mám trochu obavy, čo ma čaká... vďaka za rady :-)

Katulienka15

ja už som vyskúšala všelijaké krémy, ale nič nezaberá, neviete mi odporučiť nejakú dobrú kožnú v Bratislave? Radšej by som bola, keby sa na mňa pozrel odborník, ale nikoho dobrého v tomto obore nepoznám. Poradíte mi niekoho?Vďaka :-)