pazravost

Príspevok v téme: pazravost
prdelacka

v poslednej dobe, uz asi pol roka aj viac, som strasne pazrava. mozem sa neviem ako poriadne najest aj tak mam stale chut na jedlo. nie som hladna, len mam proste neodolatelnu chut. zjem obed, a hned rozmyslam co by som si este dala. aj teraz som prave dojedla plnu misku spagiet a stale premyslam co este zozeriem.. nie som obezna nemam ani nadvahu, ale na bruchu sa mi to uz uklada a na zadku a pod bradou tiez. viete niekto poradit nieco proti tej chuti do jedla?

prdelacka

no ked nemam nic po ruke tak si nedam.. skusila som uz jablcny ocot a akurat mi tak prekyslil zaludok. ten chrom asi vyskusam. neviem ci som pripad zrovna pre psychiatra.. najhorsie je ze si stale vravim ze nemozem tolko jest ved predsa chudnem a preto aj vzdy ked idem jest myslim na to kolko z toho asi tak priberiem.

B.

Ja jem málo, ale na ďalší deň ma váha vždy prekvapí, lebo sa to nejako nemení, niekedy aj stúpa, pričom aj športujem. Buď ide o genetiku alebo nadprirodzený jav:D Možno budem mať šťastie a pôjde len o nejaké genetické chronické ochorenie - ha, ha a to také: rob, čo chceš, aj tak priberieš:D

B.

Možno je to podmienené geneticky. Niektorí žerú a sú chudí jak laty, ak priberáš, tak s tým budeš bojovať celý život tak, ako ja.
Držím palce.

zuzuľko

no určite ešte nikomu nepomohol psychyater a syntetické lieky ale pevná vôla, dobrý pitný režim, správna životospráva a určite treba riešiť príčinu, prečo organizmus niečo pýta a ty mu to síce dávaš, ale nie to, čo on potrebuje. rozmýšľaj a zamestnáš svoju myseľ správnym smerom. prišla si na niečo?