Damy-všetky sem...ktore maju...

Príspevok v téme: Damy-všetky sem...ktore maju...
miimuusticek

stýmto problém. Ahojte, už neviem čo mám používať...môj problém je potenie. Ráno, cez den,vecer 24hod.denne :( Ráno idem na autobus cca20min.mi trvá cesta a ja už som spotená ako myš, keď si chce ku mne dakto prisadnúť je mi blbé či neciti ako už "pachnem od potu" . Poradte mi prosím či aj vy máte podobný problém a čo Vám pomaha aby ste dokazala byť celý deň svieža a krásne voňava...Ďakujem pekne seriozne odpovede...

linka55

ešte chcem povedať, že to som niekedy mala mapiská v podpazuší. a teraz nič:)))))) ked som obajvila driclor, strašne som si nadávala, že som ho neobjavila už skôr. A ten vichy je tiež super, nemusím si potom dávať tak často driclor, lebo tiež supr chráni.

linka55

Ahoj najlepší je driclor.Mne stačí raz za mesiac + ako normálny používam vichy gulicku zelenú z lekárne(síce stojí asi 11eur ale v kombinácii s driclorom nevypotím ani v 50stupňovej horucave ani kvapku).odporucam:)))))

mirka 23

Inak proti poteniu je velmi dobre koloidne striebro. Aj do tých vašich chemickych veci to davaju, akurat že len velmi malinko, zbytok je chemia.

hem

Ahojte, mam ten isty problem a rozmyslam ze si to kupim ale mala otazka mozem potom ked nebudem pouzivat driclor tie klasicke gulickove deo z drogerky???

ja..

ja používam driclor už niekolko rokov a nedám naň dopustiť! už žiadne potenie, žiadny smrádok, žiadne mokré flaky v podpazuší :)
ja som sama prišla, podľa seba, aké nanášanie vyhovuje práve mne a som spokojná.. :)