Hannasaki asi funguje

Príspevok v téme: Hannasaki asi funguje
ja:)

ahojte, chcem sa s vami podelit o skusenost s cajom hannasaki. uz ked som ho kupovala, neverila som, zeby to pomohlo schudnut, resp. nepribrat kedze som mala stresove obdobie a prejedala som sa. no pijem ho asi mesiac a mam dve kila dole. stravujem sa tak isto, na dennom poriadku cipsy, sladkosti.
mate niekto podobnu skusenost? ma to motivovalo, tak sa ho teraz snazim pit co najviac

Ivan78965

čaj samotný určite nezabere, treba aj fyzickú námahu. Ja som počul o čaji Matcha a ešte o niakych čínskych čajoch, že pomáhajú.
Skúste ich zo stránky www.najlepsicaj.eu

fuuun

:D Treba zacat cvicit a plnohodnotne sa stravovat. A nie hladat oblbovaky ktore pomahaju chudnut.Ano niekomu pomohol ale to len preto ze sa namotal ze ho musim pit a konecne namiesto 0.7l vody denne zacal prijimat 2l :D to je uplne cele tak mily tuckovia zacnite pit cistu vodu aspon 3L denne a nastudujte si troska nutricne hodnoty( je to na obale tych sraciek co zerete ) aby ste mali prehlad o tom z coho sa vlastne potrava ktoru prijimate sklada :) vela stastia v zivote prajem

winki

Blbosť....ja ho pijem tiež každý deň šálku alebo tri podľa nálady a času, ale na váhe sa to neodrazí, dokonca mám z neho pocit hladu....som divná asi.
Ale je dobrý, taký neutrálny preto ho pijem.

kukoo

Ja tomu nielen verim, mam nieco podobne aj odskusane. 30 rokov mi robi problemy obezita, ak som schudol. tak len s velkym sebazaprenim a pomaly, ak som sa na to prestal sustredit (menej casu na pohyb napr. kvoli vytazenosti v praci a pod.) kila vystrelili hore... Trochu mi pomohol jeden cinsky caj, ale pred rokom mi priatelka doniesla z ciech cinske kapsule Botanic slimming soft gel a tie ma skutocne nastartovali. Mal som nadvahu cca 50 kg, dnes je z nich dole 26. Zhanal som ich na Slovensku a zohnal. Su dokonca aj ovela lacnejsie nez v cechach. Uz pol roka ich objednavam u pani na maili

botanic.slim1@gmail.com

a pocitam, ze este nejaky rok budem. A mozno este aj potom, lebo princip ich fungovania je v tom, ze necitite hlad a musite dodrziavat pitny rezim (necitite hlad, ale smad) a dokazete prevziat plnu kontrolu nad tym, co a kolko zjete. Ked je pal kil dole - motovuje vas to - zacnete sa viac aj hybat - atd, atd... :-)

krondu

Zdravím, podľa mňa je možné schudúť s tým čajom, pretože spaľuje cholesterol/neviditeľný tuk a v tých chipsoch ho je nemálo.

pan d.

Aj moj kamos pije a tiez chudne, ale u nho je to tak, ze s nim chudne aj jeho mama. Uz su obidvaja tenki jak spajlicky. On pije tak dva litre vina denne. Najblizsie planujem, ze kupim desat litrov vina a opijem ho na smrt. Podla mna sa len zbytocne trapi na tomto svete a ludia by si mali pomahat.

ja :)

po mesiaci sa ozyvam, stale tento cajik pijem a schudla som dalsie kilo :) opakujem, ze denne papam chipsy, sladkosti, bez obmedzovania...