Detoxikácia (program)

Príspevok v téme: Detoxikácia (program)
Dominika.

Ahojte. Už od narodenia sa trápim s ekzémom a už by bolo načase sa ho po 17 rokoch zbaviť. Mastičky a podobné veci, ktoré užívam mi ekzém vždy len utlmili ale úplne nevyliečili a hneď sa mi vrátil. Už dávnejšie som čítala, že telo treba vyčistiť zvnútra tak som si našla detoxikáciu, ale je tam len napísané, čo treba jesť atď. ale ja by som potrebovala nejaký program resp. čo v ktorý deň jesť. Tak ak má niekto skúsenosti a detoxikoval niekedy tak nech mi poradí ja už spravím fakt čokoľvek. Ďakujem :)

petruska2777

Mám 10 ročnú dcérku, ktorá mávala hrozné ekzémy a tým myslím až do takej miery, že nemala kúsok zdravej kože,,, užívala 3 tabletky denne + kortikosteroidné maste a rôzne iné, bolo to neskutočné obdobie..:(... konečne som natrafila na niečo, čo nám zaberá a s čím už aj pracujem. Pokiaľ máš záujem, napíš na mail pgabova@gmail.com.Poskytnem informácie. Rozoberieme to do detailov.

watermelon

prejdi co najskor na skurovu stravu, prijimaj denne - podla postavy - aspon 2500 kalorii z ovocia. ludia si takto vyliecili exzemy - ale to nejaku chvilu trva. Zavisi od toho ako mas zanesene telo. Mozes skusit najskor 2 - 3 dnovy post a potom hupsa na ovocno-zeleninovu surovu stravu. Ak chces presne detaily ako to robit ozvi sa mi, lebo to nie je jedno. Tam su presne pravidla.