Zalahnutie v usiach

Príspevok v téme: Zalahnutie v usiach
martin88

Chcel by som Vás poprosiť o radu. Od júna minulého roku mam nepretržite zalahnuté v oboch usiach, raz menej, raz viac. Na usnom som bol X - krát, ale doktorka ma vzdy diplomaticky vyhodila s tvrdením, ze tam nie su zápalové zmeny a odvoláva sa na alergologa, ktorý sa zase odvoláva na nu. Neviete mi poradit, co robit. Bojím sa, ze sa to uz stáva chronickým. Usi ma nebolievajú, ale je to dost neprijemné. Dakujem

laskonka

ja to mám už 2 roky..tiež si ma takto hádzali no nakoniec mi zistili,že mám dysfunkciu eustachovej trubice,ktorá zabezpečuje vyrovnávanie tlaku v ušiach a keď nefunguje správne prejavuje sa to zaľahnutím-vpáčením bubienkov..vraj sa s tým musím naučiť žiť,ale sranda to teda nie je ,pretože ma často kvôli tomu bolia/dokonca sa na to aj budím/ a slabšie počujem

Kachita

Ja pouzivam na problemy s usami Tebokan, primarne je to na hucanie v usiach, ale zalahovat moze aj na probleme s mikrocirkulaciou v pristore ucha. Celkovo tabletky Tebokan su cisto na prirodnej baze ako vytazok z Ginka Biloby, su na recept a uskodit ti nemozu, nemaju ziadne vedlajsie ucinky, teda takmer ziadne. Tak to skus takto, mne to pomaha na hucanie v usiach.

jedna nestastna

prave riesime takyto problem, mame zalahnute asi desat dni, nechce to nijak prejst, absolvovali sme uz vsetko mozne, ten vyplach , usne kvapky, nieco s prederavenim na bubienku, potom 2 ATB, teraz 3.ATB a nie je to sranda. Chod po lekaroch, nielen za jednym ale tam ide o cas, uz si davno mal.

Adulka

skús iného ušného lekára, lebo aj ja som mala zalahnute a usny mi dal kvapky na cca 4 dni a potom mi ucho vyplachol a bolo dobre. môže to byť usny maz, zátka, tak sa nejak tomu hovorí a odborne cerumen.preco ti doktorka neskúsi ucho vyplachnut, to by malo pomôcť, ked to nieje zápal. inak aj v lekárni majú na to kvapky, volajú sa A-CERUMEN, mne ale nepomohli. tak som išla radšej ušnému.