(ne)chudnutie

Príspevok v téme: (ne)chudnutie
malin@

ahojte, mam taky problem a to ze mam konstantu vahu a ani deko!! dole. vyska 161, vaha 54, vek 21. Zdravo sa stravujem, sladke len minimum, vypijem 2 litre tekutin denne (voda, nesladeny caj) jem vela zeleniny, ovocia, jem len obcas trochu kuracieho, inak z masa nic, ryby jem, chlieb objedzujem, ak si dam tak celozrnny. Ranajky vacsinou vlocky, jem viac nez 5x denne, obed podla jedalne v robote ale vzdy sa snazim masko zo zeleninou, alebo cestoviny, salat, nieco lahke. Robim 3x do tyzdna na thai-bo + popritom este beh, korcule,bicykel, rychla chodza, ..striedam to.. pekne sa mi spevnila postava, to musim uznat..ale ani deko dolu!! uz sa mi pekne rysuju svaly ale ten tuk tam este stale je, brusko, zadok, stehna.. tuk mam cca 14,5% v tele, podla digitalnej vahy.. Viac sportovat sa mi zda uz prehnane, 4-5x do tyzdna sa mi zda dost, strava naozaj velmi dietna, neviem co by som mohla este upravit.. ani deko zo mna nespadne :( poradte mi prosim..

wonderbra

tak potom už len spevňovať - posilňovať, brušaáky, cviky na zadok a podobne. lebo toho tuku nemáš veľa, teda tých cca 15% a keď aj dosť športuješ, tak potom už len to posilňovanie treba vyskúšať.

malin@

no nevisi mi sadlo, ale je tam toho este navyse.. tuky nejem takmer ziadne (myslim take tie nezdrave, klobasky, pecene masa..) tvaroh acicko, cottage jem pravidelne

wonderbra

deká nie sú dôležité, keď ti visí ešte sadlo, tak jedz menej tukov a sacharidov, hlavne by som povedala menej tých cestovín a nahraď to bielkovinou, tvaroh, acidko, cottage a tak. Digitálne váhy asi nemerajú ten tuk presne, mne ukazuje 8.5%.

silvus28

Primerané množstvo tuku u žien je od dvadsať percent, nie 14.5 ako máš Ty-nemáš náhodou pokazenú váhu?

chytrý

Svaly su tazsie ako tuk. Nepozeraj na kilogramy ale ci po tebe chlapi pozeraju. A nemachruj ked ovladas tanecne kopy... :-)