Čo jesť?

Príspevok v téme: Čo jesť?
Julka565

Mám jednu otázočku.
Je to veľa keď som dnes zjedla na raňajky misku vločiek s mliekom a banán, na obed som mala pizzu, ale zeleninovú aj to iba školskú (čiže nie je taká nezdravá) 3 štvorčeky, jogurt a 2 suché rožky, ale biele pečivo. Chcela by som sa stravovať zdravo prípadne schudnúť pár kíl. Je moje stravovanie v poriadku?

siuu

ahoj Julka, doobeda si daj ovocie na ranajky bo desiatu a poobede sa uz snaz jest zeleninu. Sice ja velakrat si dam poobede napr. jahody, ale zvyknem na olovrant zjest polku tvarohu a k tomu si davam jahodovy jogurt, lebo samy tvaroh mi nechuti. Neviem sice ci je to vhodne, ale pomalicky chudnem. Ale jasne ze aj cvicim bez toho to nejde.

mate59

na olovrant si daj ovocie,na večeru môžeš veľý zeleninový šalát,môžeš si ho rozdelit na 2x,mať ho na 2. večeru,aj o 19.hodine.
Bielkoviny sú v mase, syre,strukovinách...

Julka565

A tak čo obsahuje napr. dostatočné množstvo bielkovín? Aby sa z toho dalo najesť a čo najmenej priberalo? A ešte by som mala otázku čo je vhodné jesť na večeru? Mnohokrát som čítala, že ovocie sa práve na večeru nehodí lebo obsahuje veľa cukru. Všade sa tiež píše, že večera má byť ľahká, ale čo teda jesť, aby som vydržala? Chcela by som jesť tak do tej piatej šiestej a potom už nič, no keď zjem iba niečo ľahké čo ani veľmi nezasýti tak potom ma chytajú tie stavy hladosti. Ako si to teda mám rozdeliť? ĎAKUJEM za rady :)

soffa

nie je v poriadku.Clovek hlavne pribera z toho ze hladuje.,potom je telo zmetene a zo vsetkeho si uklada tuk na "horsie "casy.najedz sa normalne,hlavne vela zeleniny,maj normalne obed,len vecer si naber na stol viacej zeleniny,ovocia.ak chces trochu schudnut,tak ta 15 min sportu nezabije.