Priateľ chodí na diskotéky sám - bezo mňa a mne to vadí

Príspevok v téme: Priateľ chodí na diskotéky sám - bezo mňa a mne to vadí
Leila111

ahojte potrebujem poradiť, s priateľom sme spolu už 4 roky, v poslednej dobe stále chodieva na diskotéky iba s kamarátmi a mne to vadí.Stále má nejakú výhovorku, že ja som v robote aj cez víkendy a či sa má on doma nudiť.Viem,že vo vzťahu treba dať tomu druhému aj trochu voľnosti, ale toto je podľa mňa príliš.Som nešťastná a uvažujem nad rozchodom lebo už nevládzem, vždy keď ide von bezo mňa nemôžem spať od nervov a myslím len na to najhoršie. Poraďte prosím!

LOLIATA

Ahojte, čo si o tom myslíte, som s priateľom 4 roky, obaja máme 26. Nechodí často s kamarátmi (a kamarátkami), ale vždy keď ide (raz za 2 týždne) tak vždy v ten deň, keď ja niečo mám (napr. robotu - robím večer, alebo som dohodnutá s kamoškou..).
Keď som sa ho na to pýtala, tak mi povedal, že on vtedy nemá čo robiť, tak si niečo dohodne. Stále mu vravím, že nech to dohodne na deň, keď môžem aj ja, ale on sa stále vyhovára, že to zas nemôžu ostatní..
Príde mi to divné.

lioness_01

Leila, mrzí ma čo prežívaš, rozhodne si myslím, že by si mala prehodnotiť vás vzťah a či je to človek, s ktorým chceš ostať do konca života...

mám najlepšiu kamarátku, ktorá bola s frajerom 4 roky, a jedného času začal tiež chodiť na diskotéky sám bez nej... tiež mal kopu výhovoriek, prípadne jej povedal, že musí ostať doma, alebo dlho v robote a šiel na diskotéku a po čase ju odkopol (po 4 rokoch!!!!) kvôli 16 ročnej šťande...

kamoška mala v tom čase 19 a on 21...

tak uváž či môžeš tomu tvojmu dôverovať, ale zjavne mu nedôveruješ, skúste sa o tom poriadne porozprávať...

držím palce