bielenie zubov

zoomere

Bielenie zubov - ibright.lv je to naozaj ucinny produkt na bielenie zubov a porovnatelny s bielenim u zubara. Viem porovnat z vlastnej skusenosti.

jojkaaaa

ahoj

na bielenie je dobrá sóda bykarbóna, ale nepoužívaj ju dlhodobo...a ešte jahody!...jahody sú bomba, také biele zúbky mám po nich:)

Tusan

Kedze mi tam tie odkazy odstranilo, tak odporucam napisat si to do googleu, napr ako: "Crest 3D white advanced seal inzerat" a najde ti to. Cez inzeraty ich kupis aj o 30 EUR lacnejsie ako v e-shopoch a pritom su to tie iste pasiky, ta ista znacka, ta ista kvalita, tie iste datumy spotreby a dokonca rychlejsie dorucenie do 1 dna, takze neni o com naozaj. :)

Tusan

-odkaz odstránený-

Bieliace pásiky na zuby Crest 3D white advanced seal-advanced vivid, ktore su klinicky testovane a je dokazane, ze neposkodzuju zubnu sklovinu, ti vybielia zuby paradne, treba vyskusat. :) Ak mas velmi citlive zuby, tak treba vyskusat pasiky:

-odkaz odstránený-

tieto su urcene pre ludi s velmi citlivymi zubami, ktori chcu mat tiez take biele zuby ako mozu mat ludia, ktori nemaju take citlive zubne krcky ako oni. :) Je to americka garancia kvality. Ked sa tak zamyslis nad tym, preco maju Americania take biele zuby, tak toto je ten dovod-Procter and Gamble a ich pasiky znacky Crest a teraz aj Crest 3D white.

petronela987

ahoj....zrovna dnes som bola na preventivke u zubarky a spytala som sa jej na Bielu perlu.... a povedala mi, ze mi ju neodporuca a dokonca ani tam nie je ziadny efekt...takze aspon to, ze ta nie je dobra.. :)

Vahadlo

lulu3
kazdy rok si bielim zuby s tymto vyrobkom, ktory som kupoval z USA, ale dnes sa to uz viac oplati zo Slovenska
-odkaz odstránený-
a prisam bohu, ked si na to teraz spätne spominam, tak som mal vzdy problemy s odhalenymi krckami, ktore su v podstate zapalove ochorenie a dnes s odhalene krcky nemam. Vysvetlujem si to tym, ze ten pripravok posobil ako dezinfekcia. Mne bielenie prinieslo iba pozitiva

Vahadlo

mrs.x
To ze bielenie zubov poškodzuje sklovinu je strašný mýtus. Ak si zuby nebieliš babskými receptami, ale normálnymi testovanými prípravkami, tak ti žiadnu sklovinu nezničia. Čítal som na túto tému obrovské množstvo oficiálnych reportov, ktoré sa pôvodne snažili ten mýtus o poškodzovaní skloviny potvrdiť, ale nepotvrdili. Ja si zuby bielim každý rok a dokonca mám pocit, že zuby mám ešte zdravšie. Ak by bola pravda, že mi rozožieraju sklovinu, už by som nemal zuby...