Prve milovanie s novym priatelom

Príspevok v téme: Prve milovanie s novym priatelom
nevinnababy

Ahojte, mam 24 a pred 3 rokmi som sa 1x milovala s mojim priatelom. Rozisli sme sa a ja mam po 11 mesiacoch noveho priatela. Sme spolu 5 mesiacov, je to tolerantny muz, boli sme predtym kamarati, pozname sa. Vsetko je medzi nami ok, on ma 32. Jediny problem vznika pri milovani. Bozkavanie, hladenie, vsetko je ok, len proste sa pred nim este hanbim. Tuzim po milovani s nim, ale je to take, ze ked mi ide dat dole podprsenku, tak proste akoby instinktivne mu chytim ruku a zastavim ho. On hovori, ze ok, ze pocka a chape to, ale vidim, ze ho to trochu mrzi. Takze v podstate sme spolu neboli este ani nahi. Maximalne sme sa maznali a bozkavali s spodnom pradle a vtedy je evidentne, ze je velmi vzruseny. Nejde o to, ze po nom netuzim, len sa hanbim. On mi pritom hovori, ze nechape coho sa hanbim, ze mam sexi postavu, ze som nadherna, co je asi pravda lebo sa venujem profesionalne sportu, takze v tom to nie je. Je to skor v tom, ze sa nehanbim za postavu, ale aby ma videl nahu, moje prsia a moju ...
Co mam robit? Tma nepomohla. Pockali by ste 6-7 mesiacov na prve milovanie s priatelkou, ak uz nie je panna a poznate sa uz asi 10 rokov?

uhlie

Ach jaj. Keby mal kazdy muz riesit, take problemy a hanbit sa , tak by sa nikdy ziadne deti nenarodili a ludstvo by vymrelo na hanblivost.

nevinnababy

Ma 32,takze viem,ze na to nebude cakat vecne, kamoska mi vravela, ze uz aj toto je dost,ze ho obdivuje.
Raz mi povedal, ze pocka kolko bude treba,je pravda, ze niekedy ked sa bozkavame a sme u neho,byva sam,tak ostavame len pri bozkoch,aj ked je vidiet,ze je vzruseny.Ked som u neho spala minulu sobotu,tak sme si lahli do postele,rozpravali sme sa do rana pri svieckach,romantickej hudbe,pohare vinka a cely cas sa o nic nepokusil.Potom ked sme nad ranom isli spat, tak my povedal,velmi po Tebe tuzim,ale nechcem Ti ublizit.
Vazim si ho,doverujem mu,len mam z toho zvlastny pocit.

kafe

A prečo tomu neveríš? Pozri sa do zrkadla a povedz si - dokážem sa uvolniť a milovať aj s iným mužom, ako s mojim ex. Nevytváraš si ten blok v hlave sama? Minulosť je minulosť, čo bolo krásne na to spomínaj a dovoľ prítomnosti, aby mohla byť rovnako krásna (možno i krajšia).

nevinnababy

Nie nechcem tolko cakat :-) To bol iba priklad. Tomu vztahu verim, ale neverim tomu, ze sa dokazem uvolnit a milovat s inym muzom ako s mojim expriatelom.Dnes sme mali byt spolu, ale nevyslo :-(
Pripadam si zvlastna :-(
Nechcem, aby mal pocit, ze ho odmietam, aj ked on pri mne lezi v noci nahy a ja v nocnej kosielke, tak je to fajn, ale akonahle sa bozkavame a jeho ruka ide pod kosielku na brusko atd. uz je tu problem.

jajka001_

6-7 mesiacov? to chces naozaj tolko cakat? vies mozno je problem v niecom inom ako v hanblivosti. mozno tomu vztahu este celkom neveris, mozno jemu neveris, nie si si ista ci ho naozaj chces.
ale ak je to naozaj len v tom a chces to riesit...chodte spolu na veceru, dajte si vinko, uvolnite sa...