oplatí sa kúpiť?:) pomoc

Príspevok v téme: oplatí sa kúpiť?:) pomoc
apple_banana

ahoje oplatí sa mi kúpiť takúto mp3 vychádza na smiešnu cenu 4eurá a doprava je zadarnmo.len sa tam nevyznám ,sú tam nejaké dôležité podrobnosti? je to isto dobrá cena? nie je k tomu žiaden další príplatok,konečná cena 4eurá ked že doprava je zadarmo? prosím :) tu máte link tak sa pozrite
-odkaz odstránený-

dobra vila

Ano, cena za tovar je ta ista (tych pat dolarov, ci kolko to bolo) a shipping pre anglicko si tam vies vyhladat (zrejme to nebude vela).

Ovecka, nam uz tak posielali, ze sprvoti nasu krajinu zverejnenu nemali. Treba sa opytat, neubudne z cloveka a vidis, da sa iba ziskat.

dobra vila

Free shipping
United States
Standard Flat Rate Shipping Service
Varies

Cize zadara to posielaju iba do USA, dalej sa postovne hybe rozlicne...inac do SR to neposielaju, nasa krajina vo vybere nefiguruje.
Ale ak si pozries Česku republiku, pise to FREE (zadarmo), skus ho kontaktovat, moze sa v pohode stat, ze ti to sem posle!!! Treba kontaktovat.

apple_banana

ešte aj tieto topánky ma zaujímajú.naozaj sú také lacné ?a doprava je k nim tieš zadarmo ,prosím pozrite sa mi na tu mp3 aj tieto boty,ja sa v tom nevyznám nikdy som tu nič nekupovala -odkaz odstránený-