zinok na pecen

mate59

press - čaj zo semien ostropestreca mariánskeho ako ti radí Ivka ti nemôže ublížiť,je to práve na zregenerovanie poškodenej pečene veľmi dobrá kúra.Veľa zinku obsahujú aj jadierka z tekvice.

press

tosom chcel vedet ci mozem uzivat ci to neposkodi este viac ked je to tabletka inac vsetko viem co dat na pecen aj lecitin ste zabudli

Well

Cviklová šťava
Podporuje tvorbu červených krviniek. Šťava z cvikly obsahuje organické minerálne soli, ktoré obnovujú bunkové tkanivá vážne poškodené dlhodobou konzumáciou alkoholu. Cviklová šťava blahodarne pôsobí na poškodenú pečeň. Má horkú chuť, a preto je vhodné ju zriediť mrkvovou šťavou alebo šťavou z listovej zeleniny. Pri kombinácii cvikla, mrkva, zeler, zemiak a petržlen je veľmi vhodné zapiť šťavu aj čajom, ktorý podporuje močopudný mechanizmus a napomáha z tela vyplaviť všetky škodlivé látky.

Zinok mozes uzivat.

Ivka 1

Na poškodenú pečeň je veľmi dobrá kombinácia : čaj z ostropestreca mariánskeho, aloe vera gélu - neochutený a vceli pel.

Well

Zinok je jedným z dôležitých stopových prvkov. Je hlavným ochranným prvkom imunitného systému a je dôležitý pre prenos genetickej informácie. Je antioxidantom, pôsobí proti vzniku slepoty v starobe, zvyšuje potenciu u mužov, podporuje zmysly chuti, čuchu a videnia, ovplyvňuje rast vlasov, udržuje elastickosť kože. Zdrojom je mäso a ryby, pečeň a viajcia, celozrnné výrobky, mlieko a mliečne výrobky. Jeho nedostatok obvykle vedie k zhoršenému videniu v noci, zníženej citlivosti čuchu a chuti, k zníženej obranyschopnosti pred infekciami, akné, redukcii plodnosti a vývoja pohlavných orgánov.

Čítajte viac: primar.sme.sk