pichanie v oblasti pluc a srdca

Príspevok v téme: pichanie v oblasti pluc a srdca
HIRAX

asi tak posledny tyzden mam tazkosti ktorych priznaky su take ze ma z nicoho nic zacne pri nadychovani, alebo pri vidychovani zacne nieco pichat v srdci a niekedy aj v pravej polovici pluc. tieto stavy mam uz velmi dlho asi tak 4 roky alebo aj viac ale nikdy som necitil bolest srdca a nebolo to take intenzivne ako teraz .. vtedy som to pocitoval mozno raz za mesiac a aj to len v minimalnej miere .. prosim Vas poradte mi niekto .. mate alebo mali ste niekto podobne priznaky ako ja ? co mam vlastne robit ? za kazdu odpoved vopred dakujem.

HIRAX

dakujem velmi pekne .. dufam ze to zaberie a ze budem môct zase lahnut na lavicku pod cinky :) snad mi ortoped pomôze a neposeriem si prilezitost na celkom dobru karieru :)

lentilka25

Tak mas potom mozno nejaky blok medzi stavcami, co sa nevyriesi len obycajnym cvicenim. Skus ist k ortopedovi, tan ta celeho "ponapravuje". :) Mna to v blizkej dobe tiez caka, tiez mam listok od obvodneho na RTG krcnej aj hrudnej chrbtice a potom ortoped.

HIRAX

dakujem pekne za radu lentilka25 .. skutocne mam problemy s chrbticou ale nemyslel som si ze to bude tym pretoze pises ze si mam pocvicit ale ja cvicim teraz asi tak 8 hodin do tyzdna kôli skuskam s telesnej ktore mam robit o mesiac takze nemyslim ze sa to vyriesi cvicenim.

Well

. Príčinou pichania v oblasti srdca môže byť napríklad bolesť vyžarujúca z oblasti hrudnej chrbtice. Môžu to byť aj pocity pri nadmernom vyčerpaní alebo pri strese

lentilka25

To moze byt chrbtica. Alebo zaseknuty vzduch v medzirebrovom priestore. To sa obycajne prejavuje pichanim pri dychani. Je vtedy dobre zmenit polohu, trochu si pocvicit, narovnat sa. Obcas mavam nieco podobne.