10 minut behu

ja :)

ale zas aj tych 10 minut je lepsie ako nic... po par tyzdnoch sa rozbehas, a potom sama budes chciet zabehnut viac.

harcovnickaA

po 20 minutach sa zacnu spalovat tuky ..takze myslis ze staci 10min? ja som v diete behala rano 30minut na lacno a vecer takisto 30minut. a isli kg dole presne tak ako som si predstavovala :)

A-Z

RTG,
preco robit z nej hned "pacientku", hm? Vela krat je za nadvahou "len" zla zivotosprava, t.j. zle stravovacie navyky a malo pohybu, ako aj spomaleny metabolizmus nezmyselnymi dietami a hladovkami. A v rovnako vela pripadoch postaci prave uprava spominanej zivotospravy...
Neopominajuc ani skupinu dievcat a zien vecne nespokojnych, bez nadvahy, ktorym by celkom urcite dopomohli k lepsiemu pocitu z vlasnteho tela pravidelne aktivity na spevnenie a tvarovanie postavicky.

RTG

Keď už chceš športovať, tak dobrú sú prechádzky v prírode. Turistika. Neničí to kĺby a podáš väčší a dlhodobejší výkon. Výsledkom je spevneneé svalstvo a krajšia postava. Stačí aj obyčajná práca doma, na záhrade, okolo domu, v supermarkete. Ťažko radiť ak neviem čo máš za problém, nepoznám ťa, nevyšetril som ťa.

A-Z

Ano, ano, 10 minut je malo, postupne zvysuj. A nie kazdy den, ale staci 3 - 4x do tyzdna cca tych 45 minut. Alebo skus aj ine aktivity, plavanie, bicak, korcule, cez leto ako stvorene, taka hodinka + uprava stravy a vysledky sa urcite dostavia, no bud trpezliva.

Samuelaa

začni 10 minútami a potom ak budeš viac vládať, tak pridáš. Kebyže začneš hneď 45. minútami, tak ťa to len odradí a dušu vypustíš:D Nevzdávaj to.