Návrat k EX

Príspevok v téme: Návrat k EX
H2O

Ahojte, viacerí ste sa určite dostali do situácie, že sa vám rozpadol dlhodobý vzťah...

Takže otázka na chlapov - čo vám v snahe nakloniť si svoju milovanú naspäť prinieslo najväčší úspech?

A otázka na dámy - ktoré veci boli pre vás príjemné, ak ste rozchod iniciovali vy a bývalý partner to (úspešne) dával dokopy.

Ďakujem za odpoveď

jajka001_

jasne ze s tebou nechce byt ani ako kamaratka, to sa neda ked ste uz mali vztah,nie tak skoro po rozchode, to este boli

H2O

sway. Niečo podobné som už skúšal, ale hoci to zo začiatku vyzeralo sľubne, nakoniec z toho nič nebolo :) V súčasnosti sa so mnou nechce ani stretnúť - nechápem síce prečo - na jednej strane som vraj jej najvernejší človek, vie sa so mnou najlepšie porozprávať a zároveň sa pri mne nikdy nenudí, na druhej strane so mnou nechce tráviť čas ani ako kamarátka .. Je to zvláštne, neviem sám čo si mám o tom už myslieť .. asi to nechám všetko na čas a na súhru okolností, ktorú niekto nazýva aj "osud" :) .. hlavne dúfam, že tí, čo sú v podobnej situácii, tu nájdu pár rád aj pre seba ..

sway.

Ak ste zostali kamarati.Skus ju pozvat na dovolenku:-)Tam by ste sa mohli zblyzit;-)Ale neutralne,napr jej povedz ze je to uz zaplatene,ale kamos to na poslednu chvilu zrusil a bol by si rad,keby isla miesto neho.
Neviem,ci by si ju presvedcil asi podla toho,co vsetko si uz skusal..

H2O

Well - ťažko povedať :) ženy su v takejto situacii "na koni", takže tu skôr ide o to, ktoré gesto je ok a ktoré už pôsobí vlezlo, ale aj to je asi relatívna vec - podľa tej ktorej osoby ..

H2O

Well - veď práve o tom hovorím :) ak by tam bol nejaký hlboký problém, tak by som to samozrejme už neriešil ..

H2O

Well - ale to je relatívne :) ide o to, či v tej rieke bola tá voda príjemná, alebo nie - resp. bez metafory - či ten vzťah mal ešte zmysel, alebo nie .. a ďakujem :)

Well

H20- hovori sa,ze 2x do tej istej rieky nevstupis....
Ale niekedy sa deju aj zvlastnosti a tak ti drzim palce,nech ti to vyjde .