Velky nos

Príspevok v téme: Velky nos
malalarva

Nikdy som sa nadtým netrápila... Ale už som v puberte ,mám 14 rokov.. Moj problem je velky nos .. Ked si zarobím urcite pojdem na plastiku ale teraz neviem.. nie je to mozno len o nose ale aj celkovo... Ako mám zakriť nos... Mozno sa este zmením, ale aj tak mate niekto taký problém.. co mi poradíte... ?? Dakujem :)

vsevedka

S tou plastikou, kedže máš len 14 rokov by som u teba určite počkala, veď sama hovoríš, nie je to možno len o nose...Ale na druhej strane ten nos určite na sebavedomí nepridá.

Skús od nosa odpútať pozornosť napr. výraznejšie namaľovanými očami, pohraj sa s make-upom a nos natri svetlejším odtieňom a na lícne kosti daj tmavší, tie opticky vystúpia a nos bude opticky v úzadí.Ak nechceš používať make-up, to isté skús s tmavším a svetlejším púdrom.

Tak veľa zdaru, určite sa na tebe nájde niečo krajšie ako nos, ktorý ťa trápi. Napr. ak máš pekné riasy, zvýrazni si ich ešte viac maskarou, ak máš pekné zuby, usmievaj sa častejšie, poraď sa s niekým o voľbe vhodného účesu,či farby vlasov, to urobí tiež svoje.

Proste zvýrazni svoje prednosti. Ja som mala na strednej škaredú dejepisárku, k tomu ešte obéznu. Tým, že bola veľmi milá a príjemná a zvýraznila to čo bolo jediné na nej pekné-ruky (mala krásne dlhé prírodné nechty) a s rukami patrične gestikulovala, aby ich dala na obdiv, dnes si všetci z nej pamätáme len ten jej úsmev, milé slovo a krásne ruky.

jajka001_

v 14 som mala tiez najvacsie komplexy z nosa, myslela som ze je obrovsky, hanbila som sa atd...ked ma tieto stavy presli zistila som ze je uplne normalny a nikomu inemu velky nepripada
este rasties, budes sa cela menit

slobodnaa

Tiež si myslím, že mám veľký noštek, ktorý sa mužom zdá sexi. No je normálne, že dievčatá v puberte majú zo seba komplexy, ich telo sa vyvíja. Treba si zvyknúť na tieto zmeny a nauč sa mať rada, taká aká si, pretože práve preto si taká jedinečná. Keby sme všetky šli na plastiku a vyzerali rovnako svet by bol veľmi jednotvárny a nudný. Mne sa muži s veľkým nosom vždy páčili a nikdy som nestretla muža, pre ktorého by som nebola atraktívna práve kvôli nosu.

emil54896655

skus navstivit psychologa alebo psychiatra...
ja mam na ksichte stafylokoka, vsade mi robi jazvy, ked som ho mal 1. mesiac tak som uz isiel pomaly na vyhladenie jaziev, ale doktorka ma stopla ( + este sa mi zhorsil zrak) a po pol roku mam nehorazne v p*ci, netrapi ma to :)