bezduche telo...

Príspevok v téme: bezduche telo...
agni

ani neviem preco tu pise... asi sa chytam kazdej slamky, skratka som ako bez zivota a to je moj problem... znie to urcite smiesne, ked asi kazdy druhy clovek ma horsie problemy, ale ja sa uz takto nechcem citit... som ako vo vakuu, vsetko mi je jedno, som nahnevana a nervozna, nechcem vyjst z domu, rada sa psychicky nicim...no rada ako rada... neviete co by mi mohlo pomoct? jasne ze poznam rady ako sport, objat niekoho milovaneho, ist na cerstvy vzduch, uvedomit si ze mam neuveritelne stastie, ze sa mam ako mam, ale nejako nic z tohto nefunguje... tento moj stav uz aj dostal pomenovanie bezduche telo...je to dost trapne, ze sa vykecavam na nete z mojich problemov, tak to sme raz na vyucovacej hodine skonstatovali s profesorkou, takze som trapna...a mozno ani nie, mozno mi prave toto pomoze... tak sa uvidi ... dakujem ak si to niekto precital, ale asi nechcem nikdy stretnut toho cloveka lebo by som sa hambila.

arkadia

choď k psychológovi :D
ale ne...robím si srandu
ja neuznávam psychológov a neuznávam depresiu
uznávam analýzu vlastného ja a načúvaniu svojich potrieb
nemyslím že každá odchýlka je absencia nejakej látky v tele
myslím že poznanie je látka
a keď poznáš odpovede na svoje otázky
tak si žiješ...s otvorenými očami

bleee

agni,
Na tvojom mieste by som zasla ku obvodnemu lekarovi, aby skontroloval, ci je tvoj zdravotny stav ok, ci ti nechybaju vitaminy, mineraly a pod. Ak bude vsetko ok, tak podla toho, co pises, by mohlo ist o depresiu. Depresia je vazne ochorenie a tak ako kazde ine sa musi liecit, samo od seba nezmizne. Najrychlejsia je sucasna liecba u psychologa aj psychiatra.
Drzim ti palce, papa

arkadia

ahoj
nejdem ti radiť bo si sama neviem rady zo sebou, som na tom podobne
je to oveľa komplikovanejšie v každodennosti ked musíš riešiť zopár vecí...nehovorím že milión lebo ja ich selektujem ako môžem..a potom nastáva opačný stav nudy a obyčajnosti...pripadá mi to ako blúdny kruh..myslím že existuje aj diagnóza ako biopolárna afektívna porucha, kedy sa striedajú nadšenia z apatiou.. Nejdem ti tu radiť že choď k psychológovi, lebo to je blbosť..je to determinácia...možno a tam mieša trocha chémie ale kým sa to dá ustáť...je to boj...ja som zasa zhodnotila že nemilujem život...neviem ho žiť ani vychutnávať to pekné...nemyslím že láska sa dá vynútiť...je to cit...