trapna otazka...prosim o radu

Príspevok v téme: trapna otazka...prosim o radu
nestastny123

mam taky problem,velmi ma to stve a neviem na koho sa s tym mam obratit.vzdy ked idem na vecko na malu,normalne sa vycikam a potom,po par minutach mi vzdy este odkvapkavaju nejake kvapky mocu.je to neprijemne,lebo mam z toho vzdy mokre trenky a je to blby pocit,nemozem ist na verejnosti ani na zachod:(
stava sa to vsetkym chlapom,je to normalne?alebo mam nejaku poruchu so zadrziavanim?stava sa mi to len po moceni,nie predtym...prosim o rady,dakujem!

mate59

posledné kvapky nepatria do gatí,skús po vymočení si stláčať od hrádze k penisu a vytlačit moč,alebo urológ ti vyšetrí urodynamiku a zistí, koľko moču ti zostáva po vymočení v mechúri sonografiou.Normálne to nie je.

0vecka

hmm nevim ja som tiez niekedy mal ten problem ale to ked som bol pubertak ale tiez len niekedy mozno raz do tyzdna.... zrejme to nebude nic divne ono sa aj vravi ze posledne kvapky patria do nohavic :)

suns

mohol by si skusit urologa...vies, aby to nebolo nic vaznejsie... mozno je problem len v tom, ze ked mocis, nevies sa uvolnit a nedas zo seba vsetko von... ja som sice zena :) ale tiez to tak niekedy mam, ze este musim chvilku sediet a sustredit sa, aby to vsetko islo prec :) takze neboj, hlavne nestresuj, lebo to bude horsie.. a skus si na nete najst nejakeho urologa a ked sa hanbis ist za nim, tak mu zavolaj a on ti uz poradi :)