biely vytok a bolest

Príspevok v téme: biely vytok a bolest
Blackjack

ahojte mam taky problem ze ked som s priatelkov a som vzruseny tak mi s penisu vytecie priesvitna tekutina ktora ked uschne zanecha biele skvrny na trenkach ako keby zaschnute semeno . je to nieaka choroba alebo problem ?da sa tomu nieako zabranit ? alebo aspon zmiernit lebo ked dojde ku sexu bolo by mi to nepriemne byt cely od toho.

siamej

nie je na nej nevhodne nic. ja som v spojeni s krstanmi nepouzila ziadne negativne slovo ani v naznaku. iba hladam dovod preco moze byt chlapec taky neinformovany.

siamej

a uviedla som ho preto, lebo si neviem predstavit, za akych okolnosti sa chlapec na takuto temu nestihol do svoje 18ky porozpravat s kamosmi, prezriet par casakov, alebo aspon daco vygooglit ako kazdy normalny chlapec v jeho veku. najpravdepodonejsie to bude asi vychovou- no a u nas k takymto "fenomenom" vedie prave ta krestanska. nikde som nevyjadrila nazor na krestanov,ani nenaznacila ze su dementi, iba konstatujem.

siamej

vies velmi dobre ze mnohi zaryti krestania u nas su schopni detom prelepit aj obrazky v biologii len aby ich usetrili nemravnosti. osobne takychto ludi poznam. tak neprovokuj. ak si veriaca tak si svoje presvedcenie a poburenie nechaj pre seba, tato tema neni o tom. uviedla som to len ako priklad.

lioness_01

siamje, to čo s tým má vierovyznanie? akože, kresťania sú dementi, ktorí nepoučia svoje deti? rodič nemusí byť kresťan na to, aby mal problém hovoriť o sexe so svojimi deťmi...

siamej

rada: na sex ani nemysli kym nepoznas aspon svoje telo, nehovoriac o priatelkinom. tvoji rodiacia su krestania alebo ako sa mohlo stat ze v tvojom veku nevies ani taketo zakladne veci?

Anita11

Počítam, že si ešte len poriadne "ucho"
rady ti teda nebudem dávať, ale je smutné, že nevieš ako funguje mužské telo a hlavne, že priateľku už máš.
Čo si robil asi tak v 7.ročníku na prírodopise??? Ak si ešte mladší, s priateľkou možeš hrať tak karty.
Jedna rada predsa: študuj!!!!