Menštruacne bolesti..

janulienocka2

Aha takže myslíš že mi to v pohode zaberie aj keď ma bolia kríže počas menzesu? Lebo ja si niekedy prídem ak dôchodkyňa aj pred aj počas, kedysi som to takto nemávala tak neviem že čo sa deje.

terminartorvlada

no tak zase su situacie kedy to ani ja nevychytam to nevravim. hlavne vtedy ak pride stres nervy chaos atd ved to vsetci pozname :D no takto mam po ruke to co mi pomaha.

evicka085

no ano ono je dobré ho mať pri sebe, ja to tiež viem podľa seba i keď ja mám tie najkritickejšie dni že prvý druhý a potom som v pohode. no pokiaľ som ho nemala tak som sa musela furt dávať na neplatené voľno v robote lebo som nebola schopná normálne fungovať.

Gretche

Takze myslis si ze by mi mohli tieto lieky zabrat aj na tie moje bolesti? Lebo fakt predierat sa tymto mesiac co mesiac nie je bohvie co a niektori moji znamy mi ani nechcu verit ze taketo bolesti mavam. Ze vraj som len strasne precitlivena.

jarulinda

Chrisiana ja som nan natrafila prave tu v tomto fore, lebo som si uz nevedela dat rady sama so sebou a skvelo zabera. myslim ze je to prave tou kombinaciou tych lieciv ze je to preto take ucinnejsie.

basatop

V tomto nasom zenskom obdobi to chce asi proste len klud a oddych. Nejako sa nepretazovat, no a hold proste ked to nefunguje tak si dame tabletku. Ved hadam sa nebudem dobrovolne trapit.

stanchelka

Vlada tak toto je ten lepsi pripad, ze sa vies pripravit na to a nejako obrnit. Ja som praveze mavala dost nepravidelny, takze som to az takto vychytavat nevedela a potom ma iba cakalo "prekvapenie" v noci.

Chrisiana

ja ho teda využívam najmä na tieto ženské bolesti- brucho, chrbát, no dobre zaberá aj na bolesti hlavy. Muž si ho zvykne dávať ked ho chytí zub a jeho kolegovi zase zaberá aj na reumatickú bolesť. Taký všestranný :)

janulienocka2

Chrisiana prosím ťa a čo je to konkrétne za liek? Myslím svojím zložením a či je nejaký všestranný alebo len na bolesti. Už dlhšie chcem siahnuť po niečom ozaj účinnom, keďže tie staré klasiky mi nezaberajú.

Chrisiana

evička ja keby som si nedala tabletku, Cetalgen, tak si neviem prestaviť ako by bolo so mnou, by som bola asi nervná už len z toho jak mi bolo zle, lebo ja vtedy sa snažím mať kľud a nič si nejako neplánovať, nech sa nemusím namáhať, lebo tie prvé dni menzesu sú náročné.