Steroidy nespôsobujúce pokles hladiny testosteronu po vysade - bumegangovy efekt

Príspevok v téme: Steroidy nespôsobujúce pokles hladiny testosteronu po vysade - bumegangovy efekt
Muscleman

Existujú aj anabolické stereoidy, ktoré nespôsobia bumerangový efekt po ich vysadení? Ak niekto chce steráče, tak ich bude užívať tak či tak, iba ide o to či si vyberie správne, ktoré budú mať iba mierne vedlajšie účinky, alebo také ktoré mu so 100% istotou dlhodobo poškodia zdravie.

Existujú steroidy, ktoré nearomatizujú, takže ani nespôsobia gynekomasiu, ale nezníži sa po nich hladina produkcie testosteronu, aj inými mechanizmami než len na základe estrogénových receptorov?

Jakos

Ahojte, chcel by som trošku makať na sebe , prvé čo by som chcel spravit je schudnúť z brucha viete mi poradit niejake dobre rady ako nato samozrejme viem strava to mi je jasne, jedalniček už mám prichystaný, nie som v tom nový v minulosti som par rokov cvičil, ale už som stoho višiel a nepačim sa sám sebe, preto by som chcel poradit nejaky protein bez s minimalnym obstahom cukru + nejake tablety na chudnutie..a samozrejme by som chcel začať brat nejake steroidy časom ale neviem vôbec ake som v tom začiatočník, čital som niečo o Testosterone Propionate alebo tu vižšie bolo napísané o Methantine + Stanzole tak by som sa chcel spýtať čo by ste mi poradily dakujem.

ORLOV VLAS

velmi rad by som vedel ake su to tie steroidy ktore nemaju vpliv na vlastnu tvorbu tst .. mohol by mi ich neikto vymenovat ?

kacopir

Kamarát, na začiatok ti odporúčam METHANDIENONE v kombinácii so STANOZOLOL. Nemusíš sa ničoho báť ak neprekročíš 15mg methandienonu za den. Kúra by nemala prekročiť 6 tyždňov. Do toho je dôležité brať proteiny. Na zosilnenie AS vápnik a vit. D. Najlepšie na svete ak chceš získať max silu a hmotu je TREBOLON to je pecka strašná.

Robkooo

Arnold nič nebral... Vyrastal na vajíčkach a mäse. Bol pred ostatnými kulturistami o cca 10 rokov popredu. Až keď videl že sú aj lepší tak začal brať AS aby sa udržal... Ale zoberte si napríklad takého Lesukova.. Má zasebou aspoň 5 kur :D

kyrian

Záleží na tom, či čítate priemer kg hmotnosti nabratých populáciou:
A:
- všeobecné štatistiky kulturistov bez AS
- štatistiky teenagerov bez AS
- štatistiky 22.ročných bez AS
- alebo napríklad štatistiky mužov po 60.rokoch bez AS

B:
- štatistiky vegánov
- štatistiky všežravcov
- štatistiky ľudí s nízskym príjmom stravy bez ohlad na jedálniček
- štatistiky ľudí s vysokým príjmom stravy bez ohlad na jedálniček
C:
- štatistiky ľudí, ktorý brali proteínové, kreatínové, sacharídové a iné doplnky výživy
- štatistiky ľudí, ktorý žiadne z nich nebrali
- štatistiky ľudí, ktorý brali trochu, ale nie dosť.

D:
- štatistiky kulturistov, ktorý často pijú alkohol, kofeín, fajčia a húlia, prípadne berú často antibiotiká.
- štatistiky ľudí, ktorý neužívajú nič čo by spomalovalo rast svalov

E:
- populáciu černošských etník etnika
- Europskych etník
- alebo čínskych erník

kevyn

Pribrat cistu svalovu hmotu samozrejme nemozes.Ano tak som pribral 2kg a z toho 10% je tuk.Kazdopadne je blbost,ze za rok sa pribera 5kg.To by kulturisti sa pripravovali roky na sutaze,tak ako aj ostatni by museli makat dlhe roky aby nieco dokazali.Cukor sa sice v tele nachadza,ale behom noci sa vacsina spaluje.. --> preto zacina katabolicky proces ktory zacina spalovat aj zo svalov (pokial nemas dostatok bielkovin/sacharidov).Proste to mas jedno.Dajme tomu,ze priberem za mesiac 6-8kg a z toho urcite minimalne 5kg-6kg bude cista hmota.

0vecka

to meranie tuku mi nesedi a tiez neviem ako to meral ten doktor kazdopadne jednoducha matematika je ze ked mas napr 11% tuku a priberies 5 kg a stale mas 11 tak si pribral aj tuk... a ta voda to nemyslim vodu v zaludku ale vseobecne vodu v tele a mozno aj nejake zasoby cukru

kevyn

Ja neviem ako sa stravujes.Ale 5 kg rocne ano.Pretoze aj ked naberes napr 1kg-2kg tyzdenne uz riskujes,ze ti zacne praskat koza.Ja mam problemy so striami.A ta voda je dost mozna,ale vazim sa vzdy na lacno.Urcite by som ti nehovoril nieco,co nemam overene.Tuk sa da zmerat podla toho,ze sa odmeras (krk,pas atd.) na nete je stranka ktora ti to vypocita je tam urcita odchylka.Alebo napr u doktora .. u specialistu na to.. naposledy u doktora som mal okolo 8% a net mi ukazal 10%.