priatel sa velmi zmenil

Príspevok v téme: priatel sa velmi zmenil
Kiara1111

Ahojte.Moj priatel sa v poslednej dobe velmi zmenil...nevsima si ma,niekedy so mnou cely den ani nerozprava,nepobozla ma a v postely nam to vobec neklape.Zatial co predtym sme sa milovali niekolko krat denne tak teraz je to maximalne raz do tyzdna..vyslovene ma odmieta ak sa chcem milovat.Velmi ma to trapi a neviem co mam robit.Byvame spolu a niekedy mam uz pocit,ze to takto dalej nevydrzim,rozpravam sa o tom so mnou nechce,len odpovie,ze mu nic nieje (aj to podrazdenyn tonom).Prosim poradte mi co mam robit..za vase rady vopred dakujem.

anjelik9

prilep ho k stoličke a pusti ho až ked ti povie pravdu bo očividne ti klame a radšej ho troška ynasilnit aby ti povedal pravdu než čakať aby si sa napokon doyvedela že ma druhu

bibi1234

well - prosim ta, daj sa vyjadrit svojej partnerke k tejto diskusii, zaujimal by ma jej pohlad na teba a na danu problematiku... verim, ze by to bolo aj pre teba velkym prinosom a bol by si riadne prekvapeny:)))

bibi1234

well, jajka - mozno je to aj vo mne, ze mna pritahovali vzdy tzv. zli chlapci. mam tendenciu byt vo vztahoch dominantna a ked sa mi muz podvoli, stracam o neho zaujem. V podstate od svojej 14tky-15tky, co som randila s muzmi, ziaden nebol pod 25 a kazdy sa hned do mna zalubil, vyznaval mi lasku, vyvolaval mi - od rana do vecera, mna to tak neskutocne otravovalo, ze by ste neverili-menila som cisla ako na beziacom pase:))) jedine ten moj terajsi bol taky odmeranejsi, sebavedomejsi, ze ma to asi rajcovalo a preto si ma tak dlho udrzal:))) mne by to asi liezlo na nervy, keby mi kazdy den hovoril, ze ma lubi, uz by som si to pravdepodobne nevazila, ako si nevazim, ked mu poviem-lubim ta a on mi povie, ze aj ja teba lubim, lebo to nevyslo z jeho iniciativy... ked sa raz za dva tyzdne "da dole"-tak mi vyznava lasku o dusu-vtedy ma to potesi, lebo viem, ze je 100%uprimny-skor si vazim take veci, ktore robi, ktorymi dokazuje svoju lasku-chcela som psa, on s nim chodi 3x denne von, ked sa mi nechce ist do obchodu, varit, prat, upratovat(co je casto, lebo som strasne leniva:))), spravi to on a nikdy sa nestazuje... ale to uz po rokoch nie je ta zamilovanost-co byva, ked spolu dvojica zacina, ale to uz je ta laska...

jajka001_

mozno budes teraz v soku ale ja pocuvam kazdy den, ze ma lubi, aj neznosti sa mi dostane a nemusim o ne zobrat
a suhlas s well...ale ty na to prides

Well

bibi1234- to si len myslis,ze obhajujes nas muzov a svojmu to tolerujes prave preto......je to chore zmyslanie a nesuhlasim s tebou.
Ale ak ti to vyhovuje,ze tvoj partner ti vyznava lasku len ked je v liehu.......je to tvoja vec.

bibi1234

well, predpokladam, ze si muz.. zeny vidia vztahy trochu inak, viac ich analyzuju, su viac vnimave ako muzi. ty pises, ze -aj ked to sialenstvo ochladlo z casti- ved to je prirodzeny vyvoj kazdeho vztahu, mozno to tvoja priatelka nevidi len ako ochladnutie z casti, ale ochladnutie uplne:))) v podstate obranujem vas muzov- za to, ze uz o nas neprejavujete zaujem, aky ste o nas prejavovali, ked ste nas dobijali, neznamena, ze uz nas nelubite-len je to prirodzeny prejav evolucie-na co polovat, vabit zver, ktora je uz domestifikovana:)))

jajka-on nemal prakticky ziadne rodinne zazemie-otec neznamy, mama alkoholicka, vychova starymi rodicmi-mozem byt vdacna, ze nie je ako lad a ze "aspon" ked sa opije, nehanbi sa vyznavat mi city:)))
to je, o com som vravela.. ked uz pride babo, vztah sa celkom zmeni, je to nieco, co stuzi vas vztah a upevni city, nastupuje iny druh lasky-tazko sa mi o tom rozprava, lebo dieta nemame, ale mame spolu psika, ktory mal od stenata rozne problemy, ze sme bojovali o jeho zivot 2 roky. tak nas to spojilo, tam sa prejavili niektore partnerove vlastnosti-mohol povedat-vratme tomu mnozitelovi psa, vezmime si 20 000sk!!! spat a je po probleme.. on sa dal na boj so mnou, naucili sme sa pichat psovi 3xdenne inekcije, budit sa v noci, aby sme ho krmili, liat mesacne tisice na lieky, vysetrenia, operacie, robil psovi klistity, lebo havo nebol schopny sa sam vyprazdnovat... vtedy som si povedala, ze je malo muzov, ktory sa vedia postarat, vydaju sa tou tazsou cestou a od vtedy sa snazim nehladat na nom len chyby a snazim sa obdivovat tie jeho dobre vlastnosti:)))

jajka001_

bibba my sme spolu 14 rokov a aj ked sa na seba nevrhame ako predtym - to tazko pred dietatom - ostatne veci tam ostali
btw tebe pripada normalne, ze sa vyznani lasky dockas len ked je opity?

Well

bibi1234- mam za sebou vztah 15 rokov,ale nemam pocit,ze si lezieme na nervy aj ke to sialenstvo comu sa hovori laska ochladlo z casti........teda mozno sa zle vyjadrujem...
Proste ten osial ked jeden druheho musi vidiet stale a mysli si,ze bez sekundy odlucenia umrie......
Urcite ale musi zostat porozumenie,tolerancia a dostatok svojho casu na dychanie.....
Druhou najobvyklejšou predstavou o láske je tá, že závislosť je láska. Psychiatri sa s ňou stretávajú denne. V najkrikľavejšej podobe ju vídame u osôb, ktoré sa po rozchode s partnerom pokúsia o samovraždu, prípadne sa tým vyhrážajú, alebo sa ocitnú v ohromujúcej depresii. To, čo popisujete, je parazitizmus, nie láska. Ak potrebujete k svojmu prežitiu inú osobu, potom na tejto osobe parazitujete. Váš vzťah potom nie je otázkou voľby, nie je v ňom žiadna sloboda. Je to skôr nutnosť než láska. K láske patrí možnosť slobodne si vybrať. (M. Scott Peck)

bibi1234

inac suhlasim s radami od ariame, len si nemyslim, ze ma inu... Chlap, ktory si najde niekoho ineho sa o seba zacne viac starat, zacne chudnut, cvicit, viac dba o modu, o vonu-lebo sa chce pacit... je na partnerku milsi, lebo ma vycitky, schovava si telefon, odchadza z domu, prichadza neskoro domov, prilis vysvetluje kam ide, kde bol, alebo vobec nepovie, kde bol, po prichode mu ziaria oci, je usmiaty, uhyba pohladom, ked sa na neho zadivas...nic podobne si nepopisovala... popisovala si spravanie kazdeho chlapa po rokoch spoluzitia:)))