Zapachajuci vytok...

Príspevok v téme: Zapachajuci vytok...
Ewusa

Mam 15 rokov a uz dlsie mam taky neprijemny problem... zapachajuci biely vytok a dost casto teda skorej skoro stale, niekedy je silnejsi a niekedy slabsi. Je mi to strasne neprijemne, ked to tak zapacha. Neviem co s tym mam robit musim ist ku gynekologovi? Na neho sa necitim a hanbim sa... A pred mamou tiez... Alebo mam jej to povedat, ale ako?

vagina

Ahojte nechcem robit reklamu, ale mne pri zapachajucom vytoku velmi pomahaju lactofeel geliky v tubach. Daju sa uzivat aj preventivne a aj pocas problemu. Mne osobne poriadne lieky od gynekologa uz akoby ani nezaberali, tak si kupujem v lekarni ten vyrobok a fakt mi pomaha, beriem ho par dni a potom mam dlhsie pokoj. Skuste, uvidite. Vela stasia

knaja

ZyxerkA, o tom používaní tampónu a kyslého mlieka príp. smotany som na vlastné uši raz počula na chodbe v pôrodnici, toho lekára sme ako pacientky mali veľmi radi, lebo bol dobrý odborník a aj ako človek bol super. Dokonca existujú probiotické tampóny Ellen. Pre ženy je naj alchemilkový čaj a aj myší chvostík. Lekára sa netreba tiež báť, však vyšetrenie mebolí. Tiež som mala kedysi podobné problémy a mám 3 dospelé deti, tak netreba zúfať.

Veronikaaas

Myslím si, že je dobré ísť k správnemu odbornému lekárovi, ktorý nezanedbá čo má ako v mojom prípade. Gynekológ sa veľmi dlho tváril, že je všetko ok, ale nakoniec mi iný lekár robil testy na moč a podobne a zistili, že som mala veľmi silnú infekciu. Najhoršie boli na tom obličky a z gyn. hľadiska bolo všetko v poriadku.

magistra333

V 16 rokoch študuješ farmáciu? Farmácia sa študuje na vysokej škole, v 16 rokoch študuješ maximálne tak odbor farmaceutický laborant. To je to isté, ako keby študentka študujúca zdravotníckeho asistenta napísala, že študuje medicínu :-DDD

Eričus

Ahojte,
Mám 16 rokov a mám podobné problémy ( biely výtok - trochu nepríjemne zapachajuci ) svrbenie - ale to si myslím že je zo sprchovacich gelov. Mám blbi pocit z tohoiísť na gyndu, preto to chcem vyriešiť nejak prirodzene a bez liekov. Myslím si že mo to všetko začalo potom ako som užívala 1000 a 500 antibiotiká na H. Pyroli. Čítala som rôzne príspevky na rôznych fórach. Mnohe sa bojime že to môže spôsobiť neplodnost. Aj ja sa toho bojim. Po skole si už poradím sama lebo studujem farmáciu ale teraz sa chcem držať skôr osvedcenych rad ako sú: biely jogurt, kyslá smotana, lactacyd, nič parfumovane, prievzdusne pradlo, hygiena! Možno sa učím o liekoch ale myslím si že nie vždy pomáhajú niektoré veci treba liečiť prirodzene. S liekmi mám už za sebou toho veľa. Preto baby aj keď som taká mladá radim : nebojte sa a nestresujte, keď máte potrebu navštívte gynekologa , + dodržiavať vyššie uvedene rady a ,,lieky" ja to idem vyskúšať...... Veľa šťastia :)

karen

Ahojte mam tiez tento problem ale ja mam len 12 :( Čo mám prosím vás robiť?? Mám ísť ku gynekologovi v tomto veku?? :(

ebi7777777

treba sa liečiť zvnútra, t.j.
dodržiavať protikvasinkovú diétu (žiadne sladkosti, žiadnú bielu múku, žiadnu kávu), plus brať probiotiká a GSE kvapky,
samozrejme bez lekára to nepôjde musíš okamžite naklusať ku ženskej na vyšetrenie, zoberie ti vzorku a podľa toho ti predpíše čapíky a krém,
ale bez vnútornej liečby sa nikam nepohneš, čapík a krém nestačí,

Sajmonofka

Ahojte mam 18 a takisto ma trapi konkretny problem a to je zapachajuci,niekedy hrudkovity bielo zlty vytok ,ktory uz nemozem ani citit.takisto to vadi aj mojmu priatelovi, ktoreho uz pomaly odradza aj sex so mnou.
Prosim Vas napiste mi presne nazvy toho cim to mam liecit,alebo ako sa mam toho zbavit,lebo mi je to naozaj neprijemne.. Alebo ma kontaktujte na mail .dakujem vopred za odpoved.