Prosím poradte mi,..........

Príspevok v téme: Prosím poradte mi,..........
purblanka

OD 18h,behám na malú potrebu.Ked vstanem z wc,hned si musím sadnúť,strašne ma tlačí na malú.Včera som nastúpila prvý deň do roboty a teraz toto.Mám aj krv v moči.Čo mám robiť,zajtra idem do roboty,marodovať nesmiem,ale ani neviem ako to vydržím,ked aj teraz už musím utekať.Urologický čaj doma nemám:(-

purblanka

A kedže dnes je nedeľa,manžel mi vybral lieky a doniesol do roboty.Dnes som bola druhýx v robote-tak som rad,že to tak dopadlo.

purblanka

chcem vám všetkým pekne podakovať-pomohli ste mi,naozaj som velmi rada-dali i 2 biseptoly hned,a recept na dalšie,a algifen.Cestou na pohot.som bola ešte 2x v tmavom rohu:)Nik tam nebol na pohot.tak ma tešilo,lebo sme tam došli,a trebalo mi zase.Tak mi to predpísali a bola som tak šťastná ako dávno nie.cestou späť nás ešte zastavili policajti,vtedy manžel sa ozval,že ideme z pohot.,tak nás nechali.Hned som za rohom na benzínke zastavila a zas.........ale už mi to bolo jedno.Len to,že lekáreň bola otvorená iba do 22h.

whee_ee

soffa, čítaj zvyšné príspevky a potom súď... na pohotovosti bola, tak neviem, čo tu riešiš, že si neváži zdravie atď... hm?

soffa

a ty si myslis ze urologicky caj ti pomoze?ak mas aj krv v moci,tak chces chytit zapal obliciek?//
si uvedom ze oblicky nie su chripka ktoru prechodis!poniektori ludia si fakt nevedia vazit zdravie!ved to je to najdolezitejsie.ak ti je zivot mily tak utekaj na pohotovost

bibi1234

draci zub nestras, vobec sa to nemusi vratit-ja som to mala pred rokom-velmi som nachladla na dovolenke a nastastie som od vtedy problem nemala-a to si, bohuzial, na seba vobec nedavam pozor... podstatne je dobrat antibiotika dokonca a ist na kontrolu mocu a krvi k obvodnej

dračí zub

Skus zjest par strucikov cesnaku. Trochu by to mohlo pomoct. Daj vediet. Mas vaznejsi problem ako ze nenastupis do prace. Ak ti daju doktori nejaké tabletky, asi pomôžu len na určitý čas, pár týždňov typujem, a potom sa to vráti.

bibi1234

purblanka, dobre, ze ste isli. asi ti dali antibiotika, tie su dost silne-zaberu ti za par hodin, az sa budes cudovat, ako rychlo-treba ich vsak dobrat do konca... treba strasne vela pit-premoct sa aj na 3 litre aspon 3-4dni, nech sa vsetky zapalove bunky z tela vyplavia a radila by som ti, aby si si kupila brusinkove tabletky alebo caje a hlavne si davat na seba pozor. Vela stastia!!!:O))