Šošovicky kozny problem

simino

Dobry vecer chcela by som sa spytat mam problem som 5mesiacou tehotna a objavily sa my sosovice na vonkajsej strane vaginy a bojim s a co to moze byt a neviem ako sa toho zbavit.DAKUJEM VOPRE D ZA RADU

sVincent

krishpen:

Mas otravu. Zisti zdroj jedu a odstran ho. Amalgamy v zuboch, ockovanie, zubna pasta s fluorom, farba na vlasy, tabletky z lekarne... Proti tazkym kovom sa pouzivaju chelatory, selen. Aktivne uhlie viaze 50 druhov jedov.

Zanedlho mi zablokuju pristup do tejto diskusie. Mala by si vediet ze doktori ti nepomozu a budu ti klamat. AK chces radu, nechaj tu mail, mozno sa ti niekto ozve. Pride ti aj kopa reklamy (aloe vera, kolodine striebro, vselijake zazracne lieky) ale budes mat aspon sancu. Sem mozu pisat iba ludia ktori klamu. Toto je stranka organizovanej mediciny. Stranka BigPharmy, obrovskeho biznisu s tabletkami a utrpenim ludi. Zdravi ludia neprinasaju ziaden zisk, nie je zaujem o vyliecenie, iba o dlhodobe liecenie s pochybnymi vysledkami.

krishpeen

prosim pomozte mi. na celom tele mam male hnede sosovicky a stale mi pribudaju nove. neviem ako to mam zastavit. kazde rano sa pozriem na svoje telo a su tam nove. naozaj neviem co mam robit. jem vela zeleniny a ovocia. takze si myslim ze jedenim to nebude. ale raz na dva tyzne idem do solarka. neprehanam to davam si iba 6 minut. proste chcem byt pekna a nie ako majitelka vapenky. myslite ze to bude tym? a ak ano to mam cely zivot zostat nechutne biela? spray tan neznasam

- mira

Najdôležitejšia je tvoja posledná otázka, ako zabrániť vzniku nových. Šošovičky i väčšie bradavice sú elimináciou nadbytočných bielkován, ktoré prijímame. bielkoviny sú stavebné látky, akeď ich berieš v nadbytku, telo už nemá čo stavať, tak "buduje naviac". Jedz viac obilnín a zeleniny, ktoré sú zdrojom energie a minerálov, vitálnych zložiek. Bielkoviny max. 10 % objemu, prevažne rastlinné, aby telo zregenerovalo, viac netreba. Šošovičky sa ti prestanú tvoriť a po dlhšom čase budú miznúť.