ako si nast priatelov?

Príspevok v téme: ako si nast priatelov?
lolaxy

ahojte, mozno, ze si pomyslite, ze to nie je ziaden problem a ze len nejaky chudak si nikde nevie najst priatelov. Ale ja to asi nedokazem. V mojom okoli su ludia v mojom veku, aj som sa zapisala do kruzku vo svojej obci, kde byvam, ibaze decka v kruzku ma povazuju len za tu, ktora s nimi chodi na nejaky kruzok a vobec ma nikam nepozivaju (von, za ich partiou,...) a vnucovat sa im zasa nechcem, pretoze je to hlupe. Vcera som poprosila maminu, ci by ma od septembra nechala zapisat do ineho kruzku, ale ona mi povedala, ze na to nemame peniaze. Ked som zase na ulici a len tak sa niekoho spytam na cestu, alebo skratka nadviazat kontakt, tak mi sice ochotne povedia, ale tym nas rozhovor konci a oni idu za svojou partiou, s ktorou sa uz poznaju mozno ze aj od malicka. V skole sice mam par kamaratiek, ale to je len take, ze ked sme v skole tak sa bavime, ale mimo skoly je to na bode nula. Skusala som ich niekam pozvat alebo len tak von, ale ony mi vzdy povedia, ze uz nieco maju alebo tak. Som cele dni doma a pri tom su prazdniny a ja uz dalej nechcem byt doma!
Prosim poradte mi, ako sa mam skontaktovat s ludmi, kam mam zajst, alebo ak by tu bol niekto v podobnej situaci, mozeme sa skontaktovat.
Dakujem za vsetky odpovede.

chantallaa

Juuu baby kludne mi napiste na azet chantallaa ja mam minimum kamiek a dobre padne s dakym poklebetit a tak :)

lolaxy

alone9: mam pokec lolaxy14 ak chces tak si mozeme nieco poisat...:)
Tesim sa :)

M74: V zivote som to totiz neskusala ale na druhej strane zase preco nie? mas pravdu treba to aspon skusit. Za pokus hadam nic nestratim :)

M74

lolaxy: Iste som nemyslel že teraz budeš chodiť za niekým ako magnet, ale možno sa raz niekde votrieš, niečo spolu zažijete, viac sa skamarátite... Možno naplánujete nejaké daľšie stretnutie a nabudúce to nebude až také vnucovanie. Samozrejme pokiaľ ťa vyslovene nechcú, tak to je iné. Potom treba hľadať dalej, alebo inde.

alone9

lolaxy som na tom podobne ako ty... daj mi na seba nejaký kontakt..najlepšie nik na keci alebo FB :) a môžme si pokecať ak chceš :)

lolaxy

mimka1221: neviem,ci by si sa so mnou chcela rozpravat, pretoze mam iba 14 rokov.

beskyd: podobna odpoved ako pred tym. Este do decembra musim pockat, pokial mozem zacat brigadovat:(

M74: neviem, vzdy som takych ludi uprimne neznasala, ktori sa niekam vnucuju a ostatni ho tam nechcu. Teraz by som mala robit presne to iste, co som doposial neznasala na druhych?

M74

Asi Ti nezostane iné, ako sa skúsiť trošku k niekomu nanútiť. Môžeš iba získať. Čakať kým si ťa niekto všimne môže trvať dlho.

mimka1221

Ahoj :) nedala by si mi na seba nejaky kontakt? skype, icq pripadne mail zeby sme trochu pokecali? mam trochu podobny problem, nie sice presne taky ako ty ale aj tak :) takze isto nie si sama a nie je to az take cudne...
vdaka