Zeny uz sa netrapte kvoli muzom, muzi uz sa netrapne kvoli zenam

Príspevok v téme: Zeny uz sa netrapte kvoli muzom, muzi uz sa netrapne kvoli zenam
trulkoIvka

Dnes je taka zvlastna doba? Pytam sa niekedy samej sama, alebo to vzdy takto bolo? Ked sa zamyslim nad tym, ako sa vzajomne ludia trapia, zeny kvoli muzom a muzi kvoli zenam. A naco? Kam to vedie? Nikam. Aj ja som z tych, co ziarlia, maju obrovske psychicke problemy a stavy uzkosti z frajera, ktory nikdy nerobi nic, co by som od neho ocakavala. Preco nemoze byt vsetko stale iba krasne? A vlastne dnes som sa rozhodla, ze budem stastna, nebudem uz ublizovat ani sebe ani mojmu frajerovi. Vlastne ani neviem, co je stastie, ale spravim vsetko preto, aby som to pochopila. Prajem vam vsetkym, ktori sa trapite, aby ste nasli ten svoj pokoj, to svoje male stastie. Aby bol svet konecne krajsi, aby sme si vzajomne neublizovali. Tak si vazme to co mame "zivot" a robme si ho krajsim a nie plnym bolesti, slz, vycitiek, rozchodov, rozvodov, strachu, urazok, ponizovania...plny zla, ktore obklopuje nas vsetkych
Zbavme svet tohto zla, kazdy svojim pricinenim.
Ja som napisala tento odkaz, aby som dodala silu vsetkym, ktori ju potrebuju

Kto sa chce pridat, nech tiez vlozi prispevok na povzbudenie tych, ktori to potrebuju....

Tak vam vsetkym prajem, aby ste nasli to svoje stastie

Pa

Well

Vies......clovek sa musi stale prisposobovat danej dobe a........ak raz zastane skonci zle.Priklad dam.....vezni po niekolkych rokoch vezenia sa velmi tazko prisposobuju novemu prostrediu. Je tazko pochopit preco clovek co je na slobode ma taky problem.......skus psychiatra.

nathália09

ach ani nevieš ako si ma potešila a dodala sil do dalších dní.Keby si vedela,čo som zažila pred 2 dňami,skoro som skolabovala.