Menštruácia

Príspevok v téme: Menštruácia
22Dominika22

Od februára mi mešká menštruácia. Bola som u gynekológa v máji a dal mi vyvolávačku. Menzes sa dostavil len v podobe špinenia aj to len tri dni. Teraz som bola u neho znova a poslal ma na hormonálne testy. Mala som zavolať o výsledky, kde som sa dozvedela, že mám niektorých hormónov málo. Lenže problém spočíva v tom, že v utorok sa má dostaviť na gynekológiu moja mamka čomu nerozumiem keďže som už dospelá. Ja tam vraj chodiť ani nemusím. Potom sestrička vravela aj niečo ohľadom štítnej žľazy, lenže pred 4 rokmi som bola na ňu vyšetrená a výsledky som mala v poriadku. Mám obavy čo to môže pre mňa znamenať? Prečo má prísť mamka a ja nie? Môže to byť niečo vážne, alebo si len namýšľam? Má s tým niekto skúsenosti? Ďakujem

jaLENja

Podľa mňa sa len proste chce popýtať tvojej mamy, či ona nemala nejaké problémy s cyklom. A zavolala rovnu ju, aby sa jej priamo opýtala, také informácie sú lepšie ako sprostredkované, možno by si ty nevedela ani odpovedať na všetko, čo doktorka chce vedieť. Neboj sa, môžeš počkať mamu pred čakárňou :)

22Dominika22

Čo to potom môže byť? Spýtať sa už nemôžem lebo už nerobia a až v utorok. Možno to nie je nič vážne, ale ja mám z toho dosť strach.

Nina18

tak neviem.ale o rakovinu sa podla mna nejedná,na to by neprišli len po jednom hormonálnom vyšetrení ale by ta poslali po viacerych višetreniach.Mali ste sa opýtat prečo len ona má ist ked sa jedná o teba.

Nina18

dračí zub-ty čo za sprostosti tu píšeš?bože...nemáš lepšiu zábavu ako sediet pred internetom a tu strašit?úbožiak/čka.

Dominika kolko máš rokov?