Chcem sa Zabiť!

Príspevok v téme: Chcem sa Zabiť!
Beáta!

Mám 16, a chcem umrieť, stáke na to myslím, Bola som aj na psychiatrii kvoli tomu velmi dlho od februara do mája, ale neak mi to nepomohlo :( niekolko krát som sa oto pokusila ale po každé ma zachránili :( Neviem čo mám robit, mám aj lieky ale neužívam ích.Aj tak mi nepomáhali, tak načo ích budem brat?Radšej si ích šetrím aby ten další pokus bol 100%tní.Síce už mám neskutočne vela liekov že to by ma už aj zabilo, ale ja chcem mat radšej istotu.Sama neviem či sa stoho chcem dostat alebo to radšej spravit.:( ak má niekto neaku radu bola by som vdačná.

Súvisiaci obsah

Agregon1

Ahojte ja som samuel Globacik a mam 11 a chcem sa zabit moj otec biva najebani. Kriči po mne jak retard. Nikdo ma nemam rad som skaredi .

nemam meno

Treba niečo robiť, treba sa zamestnať nejakou činnosťou aby si na to nemyslela, chápeš? Ja som ma vozíku a veriaca a som šťastná, aj keď je kopu problémov. Aj keď možno neznamenáš pre ľudí niečo, to vôbec nie je o tom. Ďakuj za každý deň, povedz nahlas:ďakujem za tento deň.

Perkuska

Ja si myslim, ze kazdy clovek sa ma pravo slobodne rozhodnut.A to rozhodnutie je len a len na Tebe, ak Ti tu uz nikto nestoji za to a ani nic, pripadne mas nejake zdravotne problemy, ktore Ti znemoznuju zivot, tak Tvoje rozhodnutie zabit sa-je len Tvoje a stoj si za nim. Preco by mali zit ludia, ktori su velmi nestastni alebo velmi chori? Ved to je iba ukrutne trapenie pre nich.Skor, ci neskor- Nakoniec aj tak vsetci umrieme, to je dane.

bella12

Predstav si, že existuje niekto, kto Ťa veľmi miluje, komu na Tebe záleží viac ako na vlastnom živote. Pozná Ťa dokonale, vie všetko o Tvojej minulosti i o tom, čo práve teraz prežívaš. Žiadny z Tvojich problémov mu nie je neznámy a na každý pozná riešenie. Túži Ti pomôcť a nič za to nežiada, pretože to chce urobiť z lásky k Tebe. Nič z toho, čo Ty považuješ za katastrofálne a neriešiteľné, ho nezaskočí, nič nad čím si zúfaš, nie je pre neho také hrozné, že by Ti na to povedal: tak Tebe sa už nedá pomôcť.

Dokonale Ťa chápe a trpezlivo vypočuje všetko, čo máš na srdci. Má kopec času a rád Ťa počúva, si preňho jedinečný a výnimočný. Váži si Ťa, nesmeje sa Ti, nič, s čím sa mu zdôveríš, nepovažuje za malicherné či nepodstatné. Vie o Tebe a o Tvojich problémoch viac, ako Ty sám. Aj keby si mu stále hovoril o tom istom, čo už iní nemôžu počúvať, On Ťa nikdy nezunuje.

Je plný optimizmu, odvahy, ideálov, za ktoré je ochotný kedykoľvek zomrieť. Bojuje za dobro a víťazstvo pravdy, v srdci mu horí láska, s ktorou sa túži deliť so všetkými. Je horlivý vo všetkom, čo koná, a teší sa z maličkostí. Nevšíma si posmešky a odsudzovanie iných, vytrvalo kráča po svojej ceste. Tým, aký je, vzbudzuje úctu a obdiv u svojich priateľov.

Kto by sa chcel zabiť, keby mal takého priateľa? Už len pre bolesť, ktorú by mu tým spôsobil, by to neurobil. Takého priateľa má každý z nás! S určitosťou ho stretneme po smrti, keď ho uvidíme z tváre do tváre a od toho momentu sa nebudeme chcieť od Neho odlúčiť, tak nás bude priťahovať jeho láska a vnútorná krása. On však koná aj teraz, keď ho ešte nemáme možnosť vidieť fyzickými očami.

To nie je fantázia a výmysel. Ak ho chceš spoznať už teraz, začítaj sa do jeho slov v knihe Gabrielly Bossis: ON a ja. On je naplnením všetkých Tvojich ideálov a túžob, pretože bol to On, kto Ti ich vložil do srdca.

J111

Skús alternatívnu medicínu, napíš mi. Poviem ti na rovinu, len tak z ničoho tie samovražebné myšlienky nemáš. Tvoja psychika je niečim sužovaná a to ťa doháňa k samovražde.

*zivot*

co by dali mnohi (napr. chori ludia, deti trpiace hladom a pod.) za to aby mohli zit dlhsie a nemozu a vy takto chcete premarnit sancu, ktoru ste dostali - zivot
nech uz je tento svet akykolvek, oplati sa v nom zit a treba bojovat za svoju existenciu
nezahadzujte svoj zivot len tak.. ako nieco bezcenne ... zivot je zazrak
nechapem preco ludia vobec maju take zvratene potreby, ako vziat si zivot... mozno je to divny priklad.. ale ked sa pozrieme na akekolvek zviera... kazde jedno bojuje o to aby prezilo napriek vsetkemu zlemu co ho v zivote stretlo, ci mu umrelo mlada, alebo bolo tyrane... proste chce zit, nehadze sa dobrovolne pod vlak, auto ani nic ine...
dostali sme zivot, tak sa ho drzme a neopustajme ho ..