Zdravé stravovanie

TrainingBoy

To je pravda, v takomto teple je to neuveritelna zataz na organizmus, telo pracuje najlepsie pri teplote pod 20 stupnov. Ale taky bike je vpohode.

draci_zub

V súčasných horúčavách by som nebehal. Väčšine ľudí prospievajú bežné jedlá. Zídu sa vitamíny a stopové prvky.

tinnka

to musiš postupne. Ak si do teraz nezvykol zdravo jesť, nemožeš robiť take radikalne zmeny. Skus najprv vylučiť mastne, vysmažane potraviny a ak ti nejake z nich chutia, skus zvoliť dietnejšiu vrariantu. Ak budeš trpezlivy a jesť zdrave jedlo s pocitom, že robiš pre seba dobre, stratiš postupne chuť na klobasy a rezne, fakt :)
K jedlu si začni pridavať väčšie porcie zeleniny. Je mnoho možnosti ako si urobiť chutne šalaty :)
Najhoršie je, keď si vo vypätych situaciach davaš taketo zaväzky. Od pondelka, od augusta, od noveho roku... To je predpoklad pre zlyhanie. Ak chceš pre seba niečo urobiť môžeš predsa začať už dnes! Tak si skus vytvoriť nejaku dobru a zdravu večeru.
Prajem veľa šťastia :)

TrainingBoy

Tak sa rozhodni, chces dietu alebo zdravu stravu? Predpokladam ze chces schudnut ... zdrava strava je fajn ale nezabudni na pohyb. Na tvojom mieste by som si spravil najskor nejaku kondicku a potom mozes skusit sacharidove vlny, alebo CKD(ale s tym nemam skusenosti). Samozrejme mozes schudnut aj tak ze hned teraz zacnes malo jest a vela sportovat, ale prva varianta je lepsia.