British Airways - letenky

Príspevok v téme: British Airways - letenky
zufala:-(

Chcela by som sa spýtať, či mi neviete poradiť ako nájsť a vytlačiť letenky na stránkach British Airways. Zakúpil nám ich totiž známi a poslal len Booking Reservation Number. S ním sa mi podarilo prihlásiť na www.britishairways.com ale nikde som tam nenašla konkrétne ponuku - vytlačiť letenky (samozrejme v angličtine :-)Pod My booking som našla ponuku Online, kde ukazujú ako si letenku vytlačiť ale také možnosti, ako ukazujú v návode táto stránka neposkytuje (alebo som ich nenašla) a neviem, čo robím zle. Online check -in je prístupné len 24hod.pred odletom...Onedlho letíme, tak by som bola rada, ak by mi niekto podrobne opísal, ako sa k letenkám na tejto stránke dostať (napr. ak ste už leteli touto spoločnosťou). Ďakujem!!!

sway.

Ahoj,ty si asi pleties letenky a palubne listky (boarding pass).Doba papierovych leteniek je prec..Uz staci mat so sebou cislo rezervacie a prist na letisko 2hodiny pred odletom.Online check in nevyuzivaj pokial necestujes casto..(check in znamena,ze ti vystavia palubny listok s cislom sedadla,zaeviduju tvoju batozinu a to je pre dobry pocit lepsie ak spravia slecny na letisku).
Vytlacit ten papier sa ti podari ak na UK stranke BA pojdes na zalozku Manage My Booking,ja sa dalej nedostanem,kedze nemam teraz rezervaciu:-).Ale mala by tam byt moznost "Print your itinerary".Tam si mozes vytlacit papier s casom odletu a rezervacnym kodom,ale vravim je to len pre teba.Stastnu cestu.

zufala:-(

No len ja by som mala radšej letenky v ruke vopred, nie ich tlačiť na letisku, tam budem rada, ak sa zorientujem a nasadnem na dobré lietadlo :D A v Londýne v poriadku prestúpim :-) lebo moja angličtina nie je ktoviečo...a idem s mamou, ktorá vie tak 3 slová po anglicky :-)
Pred 2 rokmi som letela so sestrou a viem, že sme ich mali vytlačené vopred, len si ani jedna z nás nevie spomenúť, či sme to tlačili až deň vopred alebo ako sme sa k nim dostali... A cez to online check-in si ich môžem 24 hod. pred odletom určite vytlačiť?

sway.

Naco si ich chces tlacit?Staci poznat cislo rezervacie a prist priamo na check in na letisku.Pravdepodobne mas e -letenku a ak si ju aj vytlacis,je to tak ci tak len papier pre teba..
Alebo sa pytas ako vyuzit on line check in?