Potenie-flaky pod pazuchami

Príspevok v téme: Potenie-flaky pod pazuchami
beata122

Prislo leto, velke tepla a mna trapi jeden problem. Velmi sa potim. Vyskusala som mnoho antiperspirantov,deodorantov no ziadny mi nezabrani flakom pod pazuchami. Je to nesympaticke ked zdvihnem ruku alebo tak a pod pazuchami mam obrovsky flak. Existuje vobec nieco co by mi zabranilo tymto neprijemnym flakom? Aky antiperspirant pouzivate vy a pomaha Vam?

meri.m

Ja sa nepotím nejako extra, ale z deo/antiperspirantov môžem odporučiť obyčajné FAčka a adidasy. Tieto však robia aj najväčšie biele fľaky. Kamoške ešte funguje Dove (mne to nevonia...); ostatné, čo som mala (Garnier, Rexona, Nivea a minerálne kryštály) zaberajú menej.

Karina

spominal sa tu Driclor ... ja ho pouzivam posledny mesiac ale len tak raz dvakrat do tyzdna, po naneseni ma ani tak nepali ako skor svrbi :) parkrat som si ho dokonca aj utrela uterakom po par minutach, lebo to bolo na nevydrzanie... holt, musim sa voci tomu nejako zocelit :D

anjelik9

bublifuk ja to tiež tak riešim =D ked si dam antiperspirant aj tak sa spotim aj ked menej a potom mam flaky na tričku čo ani veľmi dolu nejde tak si dam tričko bez rukavov a nemusim drhnut trička =D

leninka

Keď kupujete, tak nech je to aj antiperspirant aj deodorant. Nie každé zvlásť. Jedno pôsobí proti nadmernému poteniu a druhé proti zápachu... Takže výrobok anti+deo.

esty

ahojte, ja som po prvý raz použila Driclor, tiež som sa bála, že to bude páliť...ako som to čítala. ale nebolo nič,len trošku jemné akoby svrbenie, ktoré som ani nevnímala. Asi to dobre znášam. Tiež to tak niekto pociťoval?

umma 25

Ja mám doma tiež Driclore, tiež mi zabral, ale to štípanie mi dosť vadí, tak to nepoužívam. Mám fĺaky pod pazuchami, rozčuľuje ma to,ale je to menšie zlo, ako nejaká chémia... Mala som z neho ako keby popálenú pokožku a nebolo to väčším množstvom... Mne sa akosi nepozdáva, nepoznáte niečo menej škodlivé?