prečo nechudnem, keď skoro nič nejem?

Príspevok v téme: prečo nechudnem, keď skoro nič nejem?
silvus28

Nadpis hovorí za všetko - cez deň zjem tak 3-4 jablká a vypijem 4 kávy s trochou mlieka a bez cukru a večer si dám o 8 hod. jogurt nízkotučný s vločkami alebo celozrnnou žemľou a vôbec nechudnem, len mi stojí váha...môže to byť tým, že keďže mám bulímiu, sem-tam sa cez deň prejem,(ale úplne všetko to vyvrátim, viem to lebo váha pred a po vracaní je úplne rovnaká)? Má to plyv na moju váhu, aj keď nič vo mne neostane?
Ďakujem za rady...

khiara

no ja som trpela 8 rokov bulimiou, ale na mna vobec neplatili take veci ako usporny rezim organizmu, atd., proste ked som malo jedla chudla som, ked som pridala kalorie trosku som pribrala, nie moc. Ked som vsetko vyvracala, tak som brutalne schudla, ked som jedlo drzala aj tri hodiny v zaludku, priberala som. Teraz ked som "vyliecena", mam normalne fungujuci metabolizmus. Poznam svoje telo ako nikto ini, aj vdaka tej potvore bulimii. A po kolkych dnoch si sa vazila? Lebo po troch dnoch este nikto neschudol.

zuzic

ja ked som viac dni nejedla schudla som no potom nabrala este viac...naposledy ked som tri dni nejedla nic schudla som tri kila a potom zacala znovu normalne no pridala pohyb a nabrala som iba jedno naspat. inac smii ma pravdu tak to je

smii

lebo tvoj organizmus je v krizovom rezime. Jednoducho ak nic nejes, telo vyhlasi stav nudze, spomali metabolizmus a zacne si robit zasoby. A opacne, ak zacnes jest, telo po case zisti, ze uz nie je stav nudze, zrychli metabolizmus a ak vtedy pridas aj pohybovu aktivitu, tak schudnes. Skus si nieco precitat o spravom stravovani na internete. Anorexiou ani bulimiou nikto natrvalo neschudol, len si znicil fyzicke aj psychicke zdravie

alusinka

Ked vracias, tak nevyvratis uplne vsetko. ;) Ja som tiez 7 rokov vracala niekolko krak denne a to som sa ani neprejedala. Zo zaciatku som schudla vela kil, potom, ked som prestala vracat, tak sa vsetko na mna ukladalo. Dokonca som mala niekedy pocit, ze aj to co som nezdjedla. Dneska jem normalne, a vaha stale stoji. Nepriberam, ani nechudnem. A to mozem drzat akukolvek dietu.