Antikoncepcia, kondom a aj tak sa bojim

Príspevok v téme: Antikoncepcia, kondom a aj tak sa bojim
bojazlivkaa

Ahojte,
beriem antikoncepciu,ale pre pripad sa pri milovani s priatelom chranim aj kondomom.No aj tak sa bojim ci neotehotniem, a preto chcem po partnerovi aby ho pred vyvrcholenim zo mna vybral a urobil sa do kondomu mimo mna.
Co si o tom myslite?
Proste sa chcem chranit,co je na tom zle?
Priatel mi povedal,ze to nechape.
Preco nie ste chlapi tolerantny a nie ste aj Vy zodpovedni?
Suhlasili by ste s takymto navrhom milovania?

SELENA.k.

presne takéto obavy mám aj ja. A preco niektorí pisete ked berie HAK ze nemusi otahotnieť, ved niektoré tak otehotneli. Ja nemam momentálne partnera ale tiež mam presne takéto obavy a strach z otehotnenia že by som to riešila HAK aj kondomom...

Sára1486

Dobrý deň. Mám 17 rokov a teraz užívam antikoncepciu prvý mesiac..ja osobne sa nebojím,že otehotniem ale priateľ áno a preto chce aby sme používaly kondóm vždy pred a po mojej menštruácií ale mne to príde zbytočné a hlavne pred menzesom však predsa plodné dni mám tri dni po skončení menštruácie a vtedy už mám nasadenú antikoncepciu takže nie je tam riziko tehotenstva nie? A vždy po plodných dňoch si robím tehotenský test..poraďte mi ako mu vysvetlím,že kondóm používať nemusíme? Lebo aj tak ja osobne sa s kondómom vôbec neuspokojím a jemu to tiež trvá dlkšie..

lilyiankaa

podľa mňa je v tomto prípade úplne zbytočné, že sa dopuješ umelými hormónmi, keď priateľ neverí antikoncepcii a používa kondóm ..ja na tvojom mieste, buď jedno alebo druhé

lady123

ja beriem HAK 3 roky a priatel si dava stale kondom,pretoze sa boji a neveri tomu..nechce to vyskusat a potesit ma.je to normalne?

nikol_00

dobrý deň , chcela by som sa spýtať , či chlapy pri sexe vylučujú spermie aj počas sexu, (napriklad, pri vlhčení,) alebo iba pri erekcii. ďakujem.

Emma132

ja beriem HAK od 17, kedy som zacala so sexom..prvy a jedinykrat som to robila s kondomom..odvtedy vzdy len s hak.. ziadny kondom, ziadna prerusovana suloz...priatel sa spravil vonku mozno 10x za cele styri roky..ja nechapem..podla mna vam to takto ani v sexe klapat nemoze, ked sa nevies uvolnit.. nestresuj, ved beries hak a uzivaj si to, ved milovanie ma byt radost a nie nejake trpnutie...:/ u nas neprichadza dieta tiez do uvahy..ani nahodou najblizsich 5 rokov... dvakrat sa mi stalo, ze som si zabudla dat tabletku, tak som uzila tabletku "po"...niekedy mam aj ja zvlastny pocit, ze si nahovoram ze som tehotna..ale vzdy sa potom uvedomim a viem ze byt tehotna nemozem...tak takto netrap svojho partnera..a ani seba..

linduska

Prepac, ale toto nepochopim. Naco vobec beries antikoncepciu? Opytaj sa hociktoreho gynekologa a povie ti, ze je to smiesne aby ste pri tom mali aj kondom. Chapem, ze sa bojis ale ked to beries tak ako mas, tak otehotniet nemozes. Ak dostanec hnacku, tak si das dalsiu tabletku a niet sa coho bat. Ten kondom by som pochopila v pripade, ze sa bojis pohl.chorob. Ja ked som to zacala brat, tak sme na stvrty den s priatelom normalne sexovali naplno. A este..myslis ze si tvoj priatel vobec ten sex uziva? Zbytocne stresujes seba a aj jeho.

krtko-lampa

Podla mna je tam este vysoka sanca, ze mozes otehotniet :D ...

ja navrhujem: HAK, KONDOM + Striekat mimo teba. Tebe by som este pridal Pesar a Pharmatex samozrejme ... A SEX IBA DEN PO MENZESE A 2 DNI PRED predpokladanym menzesom ;)

inac vsetci doma zdravi :D ?

bojazlivkaa

Takze ak am zena normalne silnu menstruaciu, rovnako dlhu aj 2x za sebou a aj napriek tomu moze byt zena tehotna?Tak potom si clovek nemoze byt ani pri menstruacii isty ze zena nie je tehotna?To znamena ze kazdy mesiac si vsetci kupujete testy ci sa nahodou nieco nestalo aj ked ma zena menstruaciu?