PROSIM POMOZTE CAS IDE RYCHLO

ivette

Nestresuj. Ked ja som isla prvykrat ku gynekologovi, mala som 12 a uz som nemala blanu. Strasne sa to vtedy vystreovalo, ze co to, ako ale kedze sama najlepsie viem, ze sexualne som zacala zit az o styri roky neskor uzavrelo sa to tak, ze sa mi musela roztrhnut pri gymnastike. Na tu bolest si doteraz sponima, bolo to pri snure a mala som asi osem. Takze ak sa Ti to nepodari s doktorkou, tvrd, ze si este s nikym nic nemala - a pred vysetrenim aspon dva tyzdne s nikym nic nemaj, lebo na to urcite pride a potom povedz, ze si pamatas na telesnej a bla bla... Bude to nezvycajne, ale nebudes prva.

melita

a nie je tu nejaka odbornicka,co by to vedela povedat? lebo mna vysetruje fakt aj cez posvu aj cez konecnik..kombinuje to dohromady.a presne tie zahnute haky "L" do mna da. tak neviem, ale citim,ze ma dost otvori,tak neviem,ci s blanou by sa to tak dalo, ak mozes o nu prist uz pri prstovani. a ak zistila,ze panna uz nie som,tak by mi to mala hadam povedat,ked ja jej pred vysetrenim poviem,ze som. alebo nie? ved ma ma informovaat, blana suvisi s vysetreniami a gynekologiou,tak potom neviem,ci moze mlcat a iba mysliet si pravdu. lebo ja sa jej na to asi nespytam.

DJ HiDe

Podla mna by si si v prvom rade mala usporiadat svoj vztah s mamou, pretoze to nie je celkom v poriadku, ked mama svoje dieta posiela na vysetrenie kvoli jej nedovere k svojmu dietatu...

zinka

Ja mám tiež už dosť rokov, a keď som bola panna tiež ma vyšetroval lekár cez pošvu a žiadnu ujmu mi nesposobil...blana je pružná, však len keď máš menzes a používaš tampon, tak vonku si tahas pouzitý tampon nasiaknuty krvou, ktorý je ešte hrubší ako palec a nic sa nestane..

ama

Ad:pane bože baby, v živote ma už potom doktorka nevyšetrovala cez konečník.A na vyšetrenie používa 2 zahnuté háky, žiaden zobáčik.Ja mám dost rokov,a za mojich mladých čias sa vyšetrovali panny len cez konečník. A nakoniec som predsa napísala, že každý lekár pristupuje asi k tomu ináč.A ked už tak píšeš, chceš povedat že ta doktorka ako pannu vyšetrovala cez pošvu.Ked ked by ti tam vopchala palec tak máš po blane, nemyslíš?

pane boze baby

hmm melita tak to urcite myslime nieco ine, tak s tym ma nastasie nevysetrovali, s takymi pomockami,ale ostane si myslim ze plati..

no ako pardon...

Podobne ako nelly...mamu pustia iba ku sestricke a to potom ako si myslis ze tvoja mama vbehne do miestnosti kde je doktorka a spyta sa jej to...a pokial ide o to, ze ty mas svoju doktorku a ona svoju..tak pokial si zaevidovana u doktora tak nemozes ist na vysetrenie len tak k inemu ak sa nechces od toho svojho odhlasit kt.potom musi poslat kartu na vyziadanie k tomu novemu,... a pokial si to tvoja mama predstavuje ze sa so svojou gyn.dohodne ze si ta tam privedie a nech ta len "prezrie" a povie jej ci si alebo nie si panna...tak to je vrchol ponizenia, nie si kus dobytka, mas svoju dostojnost...takze povedz narovinu mame, ze nie si blba vies ako to u doktorov chodi,-inak rodic ma pravo len do 15.rokov ist s tebou k doktorovi, takze mama tam s tebou nema co hladat ked to ty nechces...takze je to len na tebe, nema ta ako tvoja mama donutit..to proste neexistuje ani pravne ani nijak technicky vzato..
tak ak chces jej povedz na rovinum, ze uz nie si-ved ta nezabije, alebo sa nepriznaj a nema to ako zistit!!!to si zapamataj ze ta nema ako donutit ist s nou k jej doktorke...

sjella

wow, ty musis mat s mamou skvely vztah... Gynekolog jasne ze zisti, ci si alebo nie si panna, ale ked mas uz nad 15, nemal by to hovorit tvojej mame

nelly

do ambulancie gynekologa pojdes sama, mamu by mali pustit iba ked tak k sestricke...a ty vnutri povies doktorovi,ze nechces, aby to tvoja mama vedela. Ale osobne by som ti poradila- poroypravaj sa s mamcou a povedy jej,ze uz nie si panna, aspon sa uz dalej nebudes stresovat a mamca si bude mysliet,ze jej doverujes a bude stastna,ze si jej takuto vec povedala.

melita

neviem,ako sa to vola, ale su to dva zeleza v tvare L velke L a tie tam da obidva, ziaden zobacik, co sa roztvara. tak neviem, ale myslime rôzne nastroje, pane boze baby.