...takmer bez sexu...ale vo vztahu

euphoria

ahojte ja mam rovnaky problem ,ja s priatelom sme spolu nieco cez rok, zo zaciatku sme mavali sex niekolko krat denne ,ale momentalne je to ledva 2 krat za mesiac, prakticky sme spolu 24 hodin denne ,byvame spolu,pracujeme ,obcas vybehne s kamaratmi na pivo odreagovat a pokecat,uz par krat som sa pokusala rozoberat nas spolocny problem,len odpoved bola u chlapov je to inak ako u zien, povedal mi ze je to aj po psychickej stranke ,nedavno sa preriekol ze uz tyz, nemasturboval co ma nahnevalo , .ked osm chcela zmenit pracu nechcel ,neviem co mam robit,trapi ma to ,ale nepodviedla by som ho

Prezývka12

dnes som sa už odvážila na priznanie pred priateľom, lebo už to bolo badať na mojej nervozite a začínali zbytočné hádky. najskôr som myslela že prepadnem pod zem, hanbila som sa dať to zo seba von, je to taká nepríjemná téma. Podarilo sa však, priateľ nijak výrazne nereagoval, skôr len požadoval vysvetlenie, lebo som sa asi nevyjadrila jasne, ale obraznou vetou. Keď som došla zo sprchy, milovali sme sa /2x/, teda on to inicioval. Bolo to pekné, len sa bojím či to aj on skutočne chcel, alebo to urobil len kvôli mne,.... Lebo k tej téme sa nijako výrazne nevyjadroval,...

prezývka G

ahoj, právě jsem vstoupila na tyto stránky a přečetla si příspěvky.Mám stejný problém.Jsme spolu přes dva roky a z toho 8 měs. manželé.Abstinence sexíku se zvětšuje a taky nevím jak to řešit.Jedna věc je, že manžel má náročnou práci a taky že brutálně díky ní přibral, a necítí se teď díky tomu všemu dobře.Nikdy jsme s chutí na sexík neměli problém, sice byla jsem vždy aktivnější já ale nějak jsme to pořešili tak aby jsme byli spokojeni oba.Před rokem jsem zaregistrovala, že přestává mít chuť a hlavně mě odmítá.A věřte vyzkoušela jsem všechno.Často jsem si to vysvětlovala že to je tou prací, ale dva a půl měsíce je i na mě dost.Vím že další ženu nemá.Vím že si napětí dokáže uvolnit sám a taky to dělá. Takže vše funguje.Vztah si myslím že máme krom tohoto skvělí, rozumíme si. Chtěla bych slyšet názor nějakého chlapa.Je to tím že dokážete být tak velcí sobci nebo je v tom zakořeněné něco s iniciativou ulovit ženu? Díky za odpověď.

prezývka12

je uplny abstinent :) ale nema taky problem, ako opisujete. teda mal doposial, ale uz ho prekonal a ani neviem co mu k tomu dopomohlo. Teraz vydrzi pol hodinku, niekedy je to na mna uz vela, lebo som zvyknuta tak do 10 min (kedze predtym vydrzal 2-3 min. niekedy vynimocne 5min.)

rovnaká

hm ja mam rovnaky problem ale len dvojrocny vztah...a presne som sa ho odhodlala opytat a povedal ze on sa hned urobi (podobny problem ako janci.p) a potom ma vidi smutnu:-/ aj ked som mu vysvetlovala ze mi to vobec nevadi a to myslim naozaj uprimne dalej to stagnuje.ale ja uz sa podhadzovat nebudem uz ma to nebavi takze stagnacia bude trvat dlho...poradit ti neviem bohuzial.jedine rozhovor daj mu jedno pivko ak nie je uplny abstinent nech sa rozhovori.drzim palce

Prezývka12

..keď ja nedokážem ukladať podmienky - ak...potom... Toto nie je môj štýl života obmedzovať, nútiť, alebo iným spôsobom regulovať život partnera. Veľmi mi na ňom záleží a nechcem aby milovanie bolo istým spôsobom nútené. Túžim po spontánnom sexe,ktorý bude vychádzať zo vzájomnej túžby.

Asi je to len ideálna predstava, každopádne si uvedomujem, že niečo musím urobiť, inak to pôjde dolu vodou, celý náš vzťah.

abstinenciu mam takmer mesačnú. O tri dni prídu moje "dni" takže sex takisto vylučujem, potom ako skončia akurát cestujem domov. Opäť sa mesiac neuvidíme takže sumárum - 2 mesiace bez sexu :( Dosť negatívna predstava ... neskôr realita.

janci.p

ja som bol bohuzial rovnaky k mojej expriatelke..ale mal som iny dovod nebyt iniciativny..aj ked som ju velmi chcel, no moj problem sa vola predcasna ejakulacia..chodili sme spolu takmer 4 roky a nakoniec to dospelo k rozchodu, co si neustale vycitam..vsetkoo vyplyvalo z tohto problemu..bal som sa nieco zacinat, lebo som vedel, ako to dopadne..hnusny zacarovany kruh.. :( teraz by som to vsetko spravil inak..dnes sa uz da riesit aj problem o ktorom som pisal..ale ten krasny vztah uz spat nevratim..clovek sa uci na svojich chybach, inak to ani nebude..

Prezývka12

To som už skusila,..mala som pekne spodne pradlo,aj kosielku-no nepomohlo...a opet sa poddavat uz nedokazem.vela krat ma odmietol...
:-( a ak o spravanie ide-je normalny,zlaty...sem tam mi cez den da bozk a pod...ale asi uz niesom pre neho pritazliva...asi by uz radsej chcel zenu pri sebe,s par kg navyse...asi :-( uz fakt neviem.