Prestup z osemročného na štvorročné

Príspevok v téme: Prestup z osemročného na štvorročné
Bašíí

Ahojte,
chodím na osemročné gymnázium, teraz po prázdninách idem do Kvarty. Chcem sa spýtať či by som po ukončení Kvarty mohla prestúpiť na normálne štvorročné gymnázium, alebo na nejakú inú strednú školu? Tak že by som išla rovno do 1.triedy na strednej.. Osemročné mi nevyhovuje ... budem musieť robiť aj príjmačky, že? To by nebol ten problém, len či by sa dalo prestúpiť. Počas tých troch rokov na osemročnom som mala najhoršie vysvedčenie štyri dvojky .. veľmi chcem ísť na inú školu..

hnus

viem co je kvarta :P len som nevedela presne aky rocnik v porovnani so zakladnou to je :)) aa myslim ze ak sa to bude dat, do prveho este nemozes mozno az po ukonceni tohoto rocnika, zisti si to presnejsie u vas na vedeni, ako to je, ci je to mozne...vsade je to ocividne inak..

zuzic

to fakt?:D to my mame na osemrocku uplne ine ucebnice ako na zs:) tak mozno u vas to pojde ked mate zs ucebnice...no neviem...

Bašíí

Kvarta je 4.ročník osemročného.. :P.. a dostali sme učebnice niektoré pre deviatakov a niektoré pre ôsmakov.. :P

zuzic

ja si myslim ze sa neda, teda aspon gympel kam chodim sa neda urcite. do prvaku prijimaju len zo zakladnych skol lebo na osemrocku su ine ucebne plany, osemrocni su s ucivom popredu lebo podla starych noviel mate vlastne o jeden rok studia menej. cize su o rok dalej ako klasicky deviataci..u nas sa to neda

hnus

kvarta, to si vlastne co? 9- alebo ake ucebnice si dostala???alebo si uz akoby prvacka, podla toho.:) ved to je treba si zistit v skole.:)