mam anorexiu?

wewushhik

Ahoj saira555...Ak trpíš nechutenstvom radím tablety Pangamin...oni ti dodávajú chuť do jedna...ja mam 161 cm a 42kg...Beriem ich tiez pretoze tak isto trpim tym co aj ty...myslím, že to pomáha pretože som nabrala tie 2kg ale myslím, že každý ma iné telo a každy na ne inak reaguje...a v prvom rade sa proste musis donutit jest nehovorim aby si do seba pchala co najviac lebo aj to mose vyjst v podobe zvratkov...Myslim zeby by si mala zacinat od jednej tablety denne az po sest tabliet :) ja beriem uz 3 tablety denne :)

zuzic_

no..pozri...tu pises ze chces jest a tam ze nechces lebo nenavidis jedlo...keby bol tvoj problem v tejto teme je to fajn ale ak v druhej mas velky problem tak si to uvedom ze ti pomoze jedine psychiater neznic si zivot...

jajka001_

aha, tak bambulka...tak sa rozhodni ktory z tych problemov mas, nezakladaj rozne temy. inak si budem mysliet ze si robis srandu.

jajka001_

a mentálnu anorexiu nemas, to by si mala ak by si nechcela jest kvoli tomu ze sa ti zda ze si tucna. trpis nechutenstvom.

zuzic_

hm...v druhej teme si pisala ine miery...preco? bojis sa? kludne vyhladaj psychiatra...ved ti nic nespravi a bohuzial podla toho co si tam pisala uz nic ine ti ani nezostava. drzim palce

jajka001_

preco sa bojis? ved ti moze len pomoct. skus zacat uzivat béčko, to vraj pomáha na chuť do jedla. alebo sa popytaj v lekarni ci nemaju nieco volnopredajne.