Cvičenie

hardcore

Tuk sa pali pri tepovej frenvencii 120 a viac. cize si kup pas a hodinky na meranie tepovej frekvencie a udrzuj sa v hodnotach nad 120 tepov za minutu. Pod tymito hodnotami sa pali len cukor.

Mimi888

Chcem sa spýtať, či mi pomôže v chudnutí jazda na bicykli, pri ktorej spálim denne minimálne 1300KJ. Častokrát kvôli práci nestíham ísť na aeróbne cvičenia, tak to kompenzujem aspoň tým bicyklovaním 3-4x do týždňa. Okrem toho cvičím posilňovacie cviky na celé telo cca. 1 hodinu.
Môže to mať kladný dopad na moju postavu? Koľko sa dá pri tom schudnúť? Samozrejmosťou je správne stravovanie.

t333

jedno vacsia blbost ako druha a matohaA si to tu dovoli za bit dalsou hlupostou o spalovani tukov po 20 minutach.
to je proste mytus.
tuky sa spaluju hned od zaciatku cvicenia. to kolko tukov spalis zavisi od tepovej frekvencie a dlzky cvicenia.
precitaj si radsej kvalitne stranky o cviceni kam pisu ludia, ktori sa v tom vyznaju. na takychot forach mas milion mudrcov, ktory o tom hovno vedia a iba ti posuvaju skomolene informacie z druhej ruky.

kvašáčik

sorry že takto sockujem do cudzej témy,
ale zaujimalo by ma, ci je lepsie najprv anaerobne cvicenie a potom trochu posilovat svaly alebo naopak. chcem schudnut 1-2kg, resp. zbavit sa tuku a vypracovat svaly:)
vdaka.

karotkaaa

ak chces schudnut, samotne cvicenie nepomoze .. musis zmenit aj zivotospravu.. Ja som cvicila 3x do tyzdna asi 1.5 hodinky, na veceru papala bielkoviny a zdravo som zhodila za 4 - 5 mesiacov 8 kg ..