rychla jazda

draci_zub

Pisal som ze chodin 20 - 50 metrov za autom, aj nakladnym. Dobiehanie usetri viac benzinu ako turbulencie za kamionom. Za sklenarskym autom je ist odvaha :-) Je mi luto tvojho kamarata.

bibi1234

no musis pockat, kym sa rozbije, potom sa ukludni:O) ja som sa tak v 19tke na dialnici a pomohlo:O)))
Draci zub-spotreba je nizka, ked ides tak menej ako 1meter za kamionom-skoro ziaden odpor vzduchu, lebo je kamion vysoky, spotreba je mensia aj o 30-50%, ale to uz je o inom adrenaline:O))) osobne si myslim, ze je za kamionom nebezpecne chodit, treba ho vzdy predbehnut, lebo staci mikrospanok alebo, aby kamion zabrzdil a si mrtvy!!! Je tam vysoka pravdepodobnost nehody, kedze nevidis pred seba a to nebudem spominat, ako kamarat raz isiel za kamionom, ktory mal nalozene/aj rychlostne aj nakladovo/ a zosypalo sa na kamaratove auto prevazane autosklo, mal stastie, ze mu spravil z auta len polocabrio a neprisiel o hlavu, lebo na odtrhnutu hlavu by mu Tebou tolko odporucany vitamin C asi nepomohol:O))))

jajaja99

zostava len cakat. bud sa nieco stane jemu alebo tomu, kto mu vojde do jazdnej drahy. ak nie, tym lepsie. za volantom je clovek jednou nohou v base a druhou v hrobe. znie to morbidne, ale v podstate je to tak. niektori sa ale poucia az ked je neskoro....

soffa

kto chce kam pomozme mu tam....nic a nikto mu nepomoze,lebo bohuzial aj taky ludia existuju.akurat mi tento tyzden zomrela kamoska pod kolesami auta,kde jazdil len 21 rocny opity vodic,pritom mal zakaz riadenia mot.vozidiel,lebo jazdil opity.takze ani to nepomohlo.na niektorych ludi len bic nic ine;-((((je mi len luto tych ludi ktory su v tom nevinne.inych absolutne nie,nech sa pre mna za mna aj pozabijaju,ked si nevedia vazit zivot...

draci_zub

Jazdim 20 - 50 metrov za autom predo mnou. Jednak mam mensiu spotrebu, ked dobieham a nebrzdim. Druhak ma mozu predbehnut agresivni debily. Z protismeru sa chranim tak, ze idem za autom, najlepsei nakladakom. Nepredbieham ho, a necham riziko na nom. Dalsia vec je ze mam silny motor a mozem robit manevre ake chcem, a maloktory sopliak na to nema auto. Ak mate milion korun, newem kolko je to evri, daju sa kupit ruske obrnene auta, vyzeraju ako terenne. Americke su 2x tak drahe.

lost

Ano lebo jeho auto ma vyssiu zotrvacnost ( alebo nejaku energiu, alebo take nieco som cital). Idealne je dnes jazdit na nejakom kamione, mozno bezpecnejsie :D

anna555

Ono je to tak,spamätá sa ked už bude neskoro,ked príde o nohu,príp.horšie,ale najhoršie na tom je že v takýchto situáciách na to doplácajú práve tí nevinný:o)

lost

Zachran aspon seba a nenastup mu do auta.. alebo ako draci_zub napisal: "zober mu kľúče od auta" a soferuj ty (ak mas vodicak) :)