Laparoscopia cysty a prefuk vajecnikov

Príspevok v téme: Laparoscopia cysty a prefuk vajecnikov
Tinnna1

Ahojte, viem ze uz su tu taketo temy podobne, len chcem vas poprosit, ta ktora bola na laparoscopii cycta a zaroven aj na prefuk vajecnikov-naraz ako to prebieha? kolko som v nemocnici? a na PN? boli to? ja mam na pravom vajecniku 7x4cm cystu a chce mi ju doktor vybrat a zarove mi chce urobit prefuk vajecnikov-uz 3 roky sa s manzelom snazime o dietatko, on je v poriadku bol aj na vysetreni.

dakujem za odpovede, velmi mi pomozete

Tina

babika_ka

a pohlavny styk som mala hned ako mi vybrali stehy pred ktorymi som 2 dni dokrvacala z toho co mi dali cystu prec :)

babika_ka

www.zdravie.sk

tu som to do bodky opisovala a pn si tak dlho ako si vybavis v principe po 2tyzdnoch mozes ist do prace ... :) neboj sa je to okej :) a ja som krvacala po operacii hned v ten den jak ma postavili ...

tamburetka

Ahojte. Tinna, to čo si písala v príspevku, akoby som to ja písala :). presne ten istý problém jeden aj druhý. neviem či túto tému niekto ešte bude čítať, snád ano. ja by som mala ísť na takú komplexku laparoskopiu 29.11. tiež 3 roky skúšame a nič. mám tam aj cystu a začala som mať problémy s menzesom, veľmi silno krvácam. čiže mi ju chcú odstrániť+prefuk vaječníkov a pokukať či tam ešte niečo nie je. mám z toho trochu obavy, pozerala som už rôzne diskusie, všade iné píšu. mne to budú robiť v rámci 1dnovej chirurgie, ráno dojdem, poobede domov a ked tak kukám že baby píšu o 1-2 dnoch v nemocnici a ja budem takto...no lekári snád vedia čo robia :). čo vy na to? A Tinna, ty si bola?

Tinnna1

no ja mam prave sedave zamestnanie-v kancelarii, doktor mi povedal, ze budem v nemocnici cca 5 dni a potom doma asi 10 dni lezat, no tak uvidim, dufam ze to nebude dlhsie, baby este jedna otazka, aj ste potom ci uz po cyste alebo po tych prefukoch krvacali?

dakujem :-)))