Potrebujem par povzbudzujucich slov

Príspevok v téme: Potrebujem par povzbudzujucich slov
Suicide_661

Prosim ludia , velmi potrebujem teraz niekoho pomoc...tieto prazky, boli doposial uzasne, stale som chodila von a nemala som, cas na sprostosti, ktore sa mi inak prehanaju hlavou...Ale od zaciatku tyzdna ma nik nezavolal von, ja viem, ze to nie je dlho, ale mne staci len malicko aby som bola v depkach... Prosim velmi potrebujem par povzbudzujuich slov, pretote vzdy ked som sama, myslim, len na to ako tento zivot nema zmysel, ako je vsetko zbytocne, ten pocit beznadeje ma asi rozoziera za ziva, kedisy som citila bolest, ale teraz ani to, len cista beznadej, neviem ako z toho vyjst, chcem sa zabit, nemyslim na nic ine, nechcem dalej pokracovat v tomto zivote...

lost

ale iste, ten problem je nic v provnani s problemom 1000000000 ludi co maju horsie problemy.. ale zase.. neviem no, niekedy to ma proste dost blbe tak ci tak (ten problem, tazko riesitelny).. a povedat ze "su aj horsi" sa mi zda take chytanie za slamku.. podla mna nedostatocny argument... :/

lost

tens

si blby :) :D :P

sorry, ale ak sa nedokazes vzit do jej zivota, tak nemas ani paru o tom ake to je, seriozne, toto by som ti nerpial, tu nejde o problem, tu ide o komplexny problem.

kazdeho city su ine, niekto je haklivy na to a iny na to.. kazdy ma + a kazdy ma -

ten prvy vyrok ber s rezervou, bolo to hlavne na uputanie pozornosti :P

ale naozaj pozor na to co si zelas, "mat jej problemy a prezidentov plat", pokial viem prezidentov plat je mizerny a dalej, jej problemy tiez :)

nehovorim ze by sme ju mali lutovat, ale skor ju naucit, najskor pomalicky a ked to nepojde, potom "facky" komenty alebo co.. pochybujem ze sa to vyriesi mavnutim ruky, lusknutim prstov, alebo fackou, ked ma tolko negativnej energie, je to tazsie..

pretoze myslim si ze ten problem je komplexny, nie je to nieco jednoduche, ze sama_doma = samovrazda
ten problem prudi zrejme od ineho zdroja, a mozno si to aj sama pokazila, ale pointa je, nemas tusenie ako sa citi frustrovany clovek :)
podla mna ju dokaze realne pochopit len ten clovek co bol/a v presne rovnakej pozicii (i ked ani vtedy nie dokonale)

vela ludi si drzi emocie vnutri, lebo by nedokazali hovorit pred ludmi, proste emotionalne slabsi (nie v zlom), a tak pisu na net, kde je to pochopitelne jednoduchsie, len hlada pomoc :)

tiez som si hovoril "mat tak ...", pred rokmi, teraz uz radsej nie :)
mam svoje a to mi staci :D
riesim ich, a to je jedine co mi pomoze..

Barboritta

hlavne sa rýchlo spametaj, keď si SAMA uvedomíš , že to, čo ťa trápi je vpodstate nepodstatné, lebo skôr či neskôr vonku pôjdeš, POTOM depky prejdu.
sama sa od toho musíš oslobodiť. ;)
len si uvedom, že na svete sú oveľa, oveľa horšie veci a aj tebe raz pod nohy prídu. potom sa nad týmto budeš smiať..

Laco24

že život nemá zmysel? že je všetko zbytočné? no... nájdi si nejaký cieľ, začni pomáhať ľudom alebo prírode alebo čo ja viem na čo naozaj zmysluplné môžeš prísť ;-)

lost

(DO NOT!) Suicide_661

A potom este, stale mysli na to ze mas preco zit, aj ked si frustrovana, spomen si na to ze by si tym kamosom/kamoskam/rodine proste chybala (to je fakt, nie len keci)... A ze stale ta caka VELA zabavy, VELA zazitkov, a VELA snov na teba caka, ktore sa ti budu pomalicky splnat. Snad to nechces vzdat len tak, a kto si potom ten zivot vychutna? :-)

Snaz sa pozerat viac dopredu, ak pridu tie depky.. Skus preskocit tu hmlu, ona raz opadne a bude krasne jasne slnecne pocasie :)

lost

Suicide_661

Tento problem ma podla mna jedine a naozaj len jedno riesenie (ktore ja poznam)... :)

Musis sa naucit zit SAMA!

To znamena, ako to tu bolo uz spomenute, ist do kina, alebo staci ist sama na prechadzku, na beh, na bike, zobrat mp3 prehravat a proste nieco robit, cokolvek co len chces.

AK sa ti toto podari, tak potom niekomu zavolaj.

Tiez nikto nemal dnes "na mna" cas, tak som si spravil sam na seba, len tak som siel do BA, vybral nejaku restauraciu, dal is lososa, isiel som spat, kupil listok na vinohradoch, potom len tak z haluze, lebo som mal volny cas, isiel som takmer 4km pesi na BA-Raca zastavku a nastupil do vlaku a som doma :)
Zabil som tri a pol hodiny len tak (i ked som aj bol na poste, cize nie uplne len tak, ale niekedy sa da aj len tak, bezdovodne, z nudy) a clovek je aspon "vonku" z domu, a zlepsi to naladu :)

Podla mna preto, lebo toto ze is sama sa bude opakovat DONEKONECNA.. proste vzdy sa najde aspon par dni, ked nikto nebude mat cas, preto si musis vybudovat imunitu..

Mas(robila si uz) nejake "single player" aktivity ?

will51

ja uz tyzden nemozem chodit von...a nebudem dalsi tyzden vonku..je pravda ze mi uz z toho hrabe ale kvoli tomu by som sa urcite nezabijala tak chod von sama..keby som mohla hned idem..tie depky poznam tiez mi je lepsie ked idem von s kamoskou lenze nemozem :o((..vymysli si program len nech na tie veci nemyslis viem o com hovoris tiez mavam teke depky..a dost casto..drz sa